söndag 17 februari 2013

Överraskningshelg


.HEJ FINA.

Igår satte jag mig i bilen för en överraskningshelg på okänd ort.
Magnus hade bokat övernattning med middag någonstans, inte alltför långt bort, och jag var verkligen hur nyfiken som helst på vart vi skulle. Han vet hur himla otålig jag är med att få veta hemligheter så han höll på det i det längsta. Men när vi kom till E6:an åkte vi iaf söderut och efter ett par timmar anlände vi till slutdestinationen Margretetorps gästgivaregård.


Jag gillar verkligen den stora öppna elden och takbjälkarna.
Så tänk er en rykande kopp kaffe, vaniljhjärta och druvor, en fåtölj med renfäll och knastret från elden....där hittade ni mig igår eftermiddag - otroligt mysigt och avslappnande för ett preggo.

På tal om preggo så har jag letat efter de optimala gravidbyxorna. Jag vill så gärna ha ett par utan den där resårmudden över magen, den som bara kliar, men det har varit svårt och jag hade i princip gett upp innan jag igår kikade in i favvobutiken Lita i Ängelholm. Där hängde de...svarta, coola, bekväma och nedsatta från 1600 kr till 200 kr!!! För bra för att vara sant? Jo, det var väl det för sen på kvällen när jag premiärade dem upptäckte jag att de kliade och innehöll ull. Damn it! Jag får väl sätta i nåt foder så kanske de kan användas ändå...


Mer avkoppling med senaste numret av mama - Lyx!

Visst är det roligt att åka bort tillsammans sådär ibland?
Jag märkte att man skrattade så mkt mer än under vanliga vardagen och jag fick till och med M att nästan låta sig fångas på bild. Bara det är stort!


Men tiden går rätt fort och svosh var det morgon med allt vad frukostbuffé innebär.

Underbart gott - är det något de kan på Margretetorp så är det mat och vin och det känns som att jag ätit både för mig och den lille (jodå, det är en kille ) så att vi klarar oss minst en vecka framöver.


Men nu är jag hemma igen och det är otroligt skönt det med.
Fin kväll till er!

.KRAM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer :

  1. Vilken trevlig överraskning! Sånt behöver man ibland.
    Kläder tyckte jag var jobbigast med min första graviditet, fanns ju inget att sätta på sig! Utbudet blev bättre med de andra.

    Ha en toppen kväll!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig överraskning. Och så till fina Skåne :) kram

    SvaraRadera
  3. Men ååå vad gulligt med överraskningsresa som din kille ordnat. Hihi och vad gulligt att du ville berätta att du bär på en kille. Gulleplutten där inne. Å.
    Vad glada ni ser ut på bilderna, ni gör helt rätt i som skämmer bort er nu innan bebisen kommer. Sen vill man lägga orken på bebisen en tid innan man är redo för världen ingen.
    Attans byxor som ska klia. Polarn o Pyret hade ju byxor med låg linning förr, de har väl visserligen slutat med gravidkläder med någon butik kankse kan ha nåt kvar på rea... kankse kanske.

    Kram fina du!
    Linda

    SvaraRadera
  4. Å vad härligt - hade gärna gjort detsamma! :-)

    SvaraRadera
  5. Hej !

    Förstår att ni haft det bra på Margretetorp. Roligt att få se fina bilder på stället.

    Nu i det vintergrå landskapet piggar det upp med överraskningar och som du vet fick pappa och jag vår beskärda del förra helgen på Strandbaden i Falkenberg.

    Ha en bra vecka, sköt om dig

    kramar mamma

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig överraskning! Inte fel att få komma iväg till ett sådant ställe:)

    Hoppas du har en fin start på veckan!
    /Linda

    SvaraRadera
  7. Sååå mysigt vännen, ni gör helt rätt i att passa på nu innan den lille kommer. Roligt att få veta att det blir en pojke, önskar er all lycka till! Hoppas vi hinner ses innan det är dax.
    Ha en fin vecka!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  8. Åååh, vilken mysig överraskning! Så trevligt ställe ni besökt, ser jättefint ut och gott att få komma bort ett par dagar tillsammans!

    Ta hand om varandra och den lille kille ni väntar

    Kramar Bella

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥