fredag 13 januari 2012

Arbetsrum

Lampa från Ikea och snodd med klämmor samt plåtförvaring från Granit.


Prosit!

Idag har visst den där lurande förkylningen bestämt sig för att slå till och det hjälpte tydligen inte att jag åt så mycket murgh jalfrezi jag bara orkade. Såhär hade jag inte planerat! Egentligen skulle jag varit på möte i Stockholm idag och det känns inte alls bra att inte åka. Men vad ska man göra? Det är nog trots allt bättre att kurera och inte smitta andra!

Så dagen tillbringas istället med datorn och filten i arbetsrummet, där jag ska försöka att göra lite nytta. Ett hinder är bara att jag fått hem nya numret av Damernas värld och framsidan ser så vårlig ut att jag knappt kan hålla mig....men det får bli i eftermiddag som belöning för hemmajobbet och som start på helgen :D





Fin fredag önskar jag er!

8 kommentarer :

  1. Ditt arbetsrum är så fint och inbjudande! Krya på dig!!! Och ha en skön fredag så småningom. Här har förkylningen släppt och jag ser fram emot helg. kram

    SvaraRadera
  2. Ditt arbetsrum ser som taget ur ett tidningsreportage där skulle jag glatt kunna arbeta ihjäl mig ;) Ha en trevlig helg och krya på dig nu !!!

    Kram F

    SvaraRadera
  3. Krya på dig och detsamma till dig kram

    SvaraRadera
  4. Hej finaste!
    Älskar ditt härliga arbetsrum, såååå mysigt och snyggt. Jag har inget eget rum, för många barn fyller huset, fniss. Dock en liten hörna i sutterängdelen där jag blir sugen på lite förändring.
    Hoppas ni får en riktigt härlig helg!
    Nu ska jag fixa nybakt bröd till fikan då de stora killarna snart kommer hem hungriga efter träning.
    Stor kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Glömde skriva KRYA PÅ DIG!
    Kramis

    SvaraRadera
  6. Gillar tapeten vad heter deb och varkommer den från?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag minns inte vad den heter men vi köpte den på Laura Ashley. Det finns iaf liknande i Göteborgsbutiken ni. Hoppas du hittar.

      Radera
  7. Tack för svar.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥