onsdag 11 januari 2012

Murgh jalfreziJag har känt mig lite småruggig de senaste dagarna och killen hostar och snörvlar så att man tycker helt synd om honom. Ibland när man är risig känner jag inte alls för att äta men nu finns det ett undantag: den här galet goda kycklingrätten med vitlök, ingefära, chilli och koriander. Vi testade den för första gången i helgen och nu vill jag äta den hela tiden. Doften var helt underbar och det kändes verkligen som att den kunde jaga bort även den värsta förkylning. Det är i alla fall vad jag hoppas på :D Nästan exakt samma recept som det jag gjorde (mitt finns i Asiatiska kokboken) hittar ni HÄR.

Ha en fin kväll!
Kram

5 kommentarer :

 1. Vad hette han?? : )
  Lät gott. Vi skulle ha ätit nån pasta med musslor idag men jag var inte så jätte sugen. Blev räddad av A's kompis som följde med hem efter skolan. Köttbullar och ris med brunsås istället!

  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Låter ju galet gott- måste testas;) Kram

  SvaraRadera
 3. Låter gott. Och hjälper det mot hosta och förkylning ska vi absolut testa detta. Vi vill bli friska nu.

  Anita

  SvaraRadera
 4. Inget vidare med elaka virus, hoppas dem lämnar både dig och killen NU!!

  Jag har en liten ska till dig på min blogg :)

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 5. Låter lite som min dotter - när hon hittat något gott att äta så tillagas det var och varannan dag. Just nu är det Chili Con Carne på kornfärs (hon är lite veggo) som gäller - lite trist egentligen för efter ett tag blir hon helt less på det och sen kan det ta år innan hon vill ha det igen ;)

  Hoppas ni kryar på er båda två!!!

  Kram F

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥