onsdag 30 juni 2010

Nya skor och sommarmord!

Hej, hoppas att ni alla har en fin kväll!
  
Igår efter att vännerna och jag ätit glass kunde vi inte låta bli att titta en liten stund på stan, inte för att vi behövde något, någon av oss, utan mest för att inte missa något om det skulle råka finnas nåt fint därute :)

Och vi blev belönade i vår jakt! S hittade ett jättefint Odd Molly-linne på Kålle och Ada som hade 30% på massa fina kläder.  
 

Själv råkade jag springa på något inne på Indiska, som på ett ögonblick förde mig tillbaka till barndomens somrar.... -ett par träskor! Minns ni hur det kändes när man fick ett par nya inför sommaren? De var ju alltid lite stela i skinnet i början men sen blev de jättesköna. Jag hoppas att dessa ska bli lika kära som de man hade som liten



De har helt klart potential, för de var förstavalet idag till jobbet och jag ville inte ta av mig dem efter att ha kommit hem så de fick följa med ut på balkongen för lite eftermiddagsmat innan springturen då de tillslut fick ge vika för de mindre tjusiga men hastighetsvänligare löparskorna.


Nu sitter jag (rätt trött efter springturen) i soffan och gör något supermysigt... tittar på säsongspremiären av Miss Marple. Jag älskar Agatha Christie och tröttnar aldrig på att läsa om eller titta på tv-filmer om hennes rara lite vimsiga MissM som är så skarp och en sån bra människokännare.

På semestern möts man av en hel kavalkad av mordmysterier i tv-bilagan och ibland längtar jag nästan efter lite regn så att jag med gott samvete kan krypa upp i soffan och svepas iväg till England och alla mysmord där.

Ha en skön kväll och passa på att lek lite soffdetektiv nu när det är uppehåll i fotbollen!


 Stor kram!

Ps. Jag har en aning om vem det kan vara....har ni någon idé?

3 kommentarer :

  1. Å vad mysigt med mordmysterier!

    SvaraRadera
  2. We stumbled over here by a different page and thought I might check things out.
    I like what I see so i am just following you. Look forward
    to looking at your web page again.
    My homepage ... Hainan Airlines

    SvaraRadera
  3. Asking questions are truly good thing if you are not understanding
    something entirely, however this paragraph offers good understanding
    even.
    Check out my web blog ; topografía

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥