onsdag 30 juni 2010

Regnig tisdag...

...gör det så mkt lättare att gå till jobbet, eller hur?  :)


Igår var jag och vännerna och åt glass -hur gott som helst! Jag tyckte att gårdagen var den första dagen, förutom en helg för nån månad sen, som var riktigt sommarvarm. Jag tänkte inte ens på att ta med mig någon tröja och det har inte hänt ännu i år.

Såhär fina och somriga var vännerna A och S!


S och jag har känt varandra i nästan 12 år nu och realtivt det är A en nykomling i gänget och har bara varit med några år ;) Man blir ju som man umgås och med tiden har det dock blivit så att våran klädstil, som från början inte var helt lika, nu har närmat sig ordentligt och det är inte konstigt att vi alla tre nu har likadana skor! A är dock lite somrigare idag och har istället för Chipiesar ett par superfina vita sandaler. 


Chipiesarna är ett par storfavoriter för att de är sååå sköna och passar till typ allt! Och så luktar de väldigt gott med!! Jag köpte mina på Yoko Yap men de finns även att beställa på nätet ex på Karltex.

Nu när det är mkt turister i stan kommer det även fram en hel del annat roligt att titta på. Den här mopedtaxin stod tex utanför Storan och väntade på att få kunder att tuffa runt med.
Vem vill inte åka med?

Ha en fin start på dagen!
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för din hälsning ♥