lördag 31 januari 2015

Veckans vill ha - Gräddvit bouclékappa
Äntligen lördag!

En till vecka då jag varit själv med killarna har passerat och vi har börjat komma in i rutinerna nu. Men på allvar...jag tycker att man borde kunna ta med småbarnsförälder i sitt CV. Fy sjutton vad effektiv man blir! En riktig logistikexpert med övermänskligt diplomatisk förmåga. Det är även en övning i tålamod som gör mig galen men som jag egentligen tror bara är nyttig för mig.

Men allt är bra.

Trots att snön ligger vit och jag igår klickade hem ett par nya vinterkängor, kan jag inte låta bli att snegla på vårliga saker. Blommor, kläder och utflykter lockar och lite extra sugen blev jag på DEN HÄR fina kappan. Den känns så lättburen. Kanske inte den bästa när man är på lekplatsen eller i skogen, men vid de andra tillfällena! De när man har barnvakt och kan smita ner på stan tillsammans och ta en kaffe. Eller kanske bara åka till havet och njuta av lugnet. Då skulle den vara klockren. 
Sen bara måste jag investera i den här långskjortan och ett par fina vita sneakers som dessa. Fast först ska jag klicka hem DEN HÄR som nu finns på rean. Det är något med fuskpälsar som jag inte kan motstå.

.KRAM OCH HA EN FIN LÖRDAG.

Alla bilder från HM

2 kommentarer :

 1. Sååå snygga plagg du hittat!! Klart du ska shoppa :) Du kommer absolut få tillfällen att använda kappan och det andra!

  Hoppas V kryar på sig och att ni får sova gott i natt hela familjen!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Blir sååå shoppingsugen när jag ser dessa bilder! Tack för inspiration!

  Kram Milla

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥