tisdag 27 januari 2015

En matta i min smak
Har ni det bra?

Här rullar dagarna på och vi gör vårt bästa för att få till det här med sömnen. Men det är svårt. Trots att vi gör allt vi kan komma på känns det som att jag riskerar att skrämma grannbarnen med min zombieliknande uppenbarelse. Nåväl, jag intalar mig att det bara är en fas och att det blir bättre snart. Nu äter jag inte mjölkprotein och det verkar faktiskt bli lite bättre så vi håller tummarna!


Har ni sett den här charmiga lägenheten i Kungsladugård, Göteborg?
Jag är svag för den här typen av trägolv, men det var egentligen mattan jag blev kär i. Så himla fin färg! Undrar var den kan vara köpt?! Jag har sett att Ellos har många mattor som liknar denna och som ser fina ut på bild. Men det kan ju vara en helt annan sak när man får känna på dem på riktigt. Är det någon av er som köpt nån matta där?

Nej, nu kallar lillkillen!
Dags för mjölk mamma, ropar han.

.HA EN FIN DAG.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer :

 1. Så snygg matta!! Verkar som Ellos gjort en uppryckning på inredningssidan, tycker man ser bilder i bloggar och på instagram var o varannan dag på snygga möbler och piff därifrån. Har dock inte köpt något själv... än... kanske är bäst att tillägga :)

  Ja, det är klart att du måste komma upp på kontoret!!! Hoppas vi ses till veckan :)

  Hoppas också ni får sova bättre, sliter ju galet mycket att inte få sin sömn. Visst "ska" man sova lite när barnen är små, men det finns ju gränser för vad man orkar. Håller alla tummar för att det vänder snart!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Ja, det där med sömnen...Ibland saknar jag att inte längre ha någon liten, men det där med inte få sova är definitivt inget jag saknar!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥