onsdag 26 november 2014

SebastianSå kom du äntligen till världen, du efterlängtade, älskade lilla knyte.

Och fort gick det!

Vattnet gick vid tvåtiden på natten, när jag tröstade storebror, och en halvtimma senare kom värkarna varannan minut. Hjälp! Det var jag inte riktigt beredd på och blev som förra gången så inne i mig själv och värkarbetet att jag knappt kunde kommunicera. Tur då att M och min mamma, som snabbt kom för att vara med Vickis, ringde ambulans så att vi hann in till sjukhuset.

05:40 såg vi dig så för allra första gången och lättnaden och lyckan var total! Jag blev så överväldigad av det stora som just hänt att jag bara ville gråta. Och det vill jag fortfarande. När jag ammar, när jag ser en djurunge på TV. När jag tänker att hantverkarna som nu röjer i huset (bra tajming - eller inte) kanske vill ha kaffe eller för vad som helst. Men så är det väl? Man blir ödmjuk inför livet och alla de där hormonerna som rusar i kroppen gör inte saken lättare.
Men hörni - visst är de galet perfekta de små!?
Jag hade nästan glömt hur ljuvligt de doftar och hur silkeslen deras hud är.
Ibland kan jag inte avgöra om jag tar på honom eller inte. Så fin är han - mitt barn.


Och nu bebisbubblar vi för fullt och njuter av lugnet och varandra.
Hoppas att även ni har det bra i det gråmulna vintervädret som jag knappt registrerar. Vem bryr sig om en tung himmel när man kan se sig själv sitt knytes ögon? Eller hur?

.KRAM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer :

 1. Grattis till den lille prinsen!
  Bästa hälsningar Petra, trogen bloggläsare från Ljungskile

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för hälsningen! Så roligt också att veta att man har en läsare i Ljungskile. Jag är från Uddevalla och har precis flyttat tillbaka. Lite som att återvända till sina rötter.
   Stor kram och hoppas att jag kan leverera inlägg även framöver, trots att tiden verkar ätas upp av mina två små killar :)

   Radera
 2. Nämen grattis!! Har han tittat ut nu. Tyckte det inte var längesen du sa att du var gravid!
  Fint namn. Det hade jag funderat på om vi skulle fått en kille. :) Visst är de gosiga de små, kan förstå om du inte registrerat vädret.

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till lille Sebastian, så liten och söt ♥

  Jag har varit så dålig på att läsa bloggar sista halvåret så jag är lite dåligt uppdaterad, men jag tror jag var på julbord med din Magnus igår. Sannolikheten att min nya arbetskompis som har en nyfödd pojk som heter Sebastian som snabbt kom till världen, en storebror Viktor och sambo Marie som dessutom renoverar hemma skulle vara någon känns inte så stor :) Du får hälsa ifrån Kicki (min sambo kallar mig alltid Bella därav namnet på bloggen.)

  Ha en trevlig 1:a advent!

  Kramar Bella

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥