söndag 30 november 2014

Första adventSvosch!

Vart tar tiden vägen? Är det redan första advent och helt ok att äta lussekatter och tända julstjärnor utan att känna att man är jultokig? Fint är det i alla fall och igår pyntades huset till max. När man bor med en man som säger att det inte kan bli för mycket jul vet man aldrig vart det slutar men just nu tror jag att vi har landat på en lagom nivå och att det är dags att stoppa. Allt som fattas är en liten, liten rumsgran (att man inte haft det mer innan) och en ljusslinga på framsidan så är vi klara. 

Ett pynt som alltid värmer lite extra är den här stjärnan. Den köpte jag till min första "riktiga" lägenhet som låg i Linnéstan i Göteborg och som hade evighetsdjupa fönstersmygar. Där brukade jag krypa upp och kika ner på folk som gick förbi på gatan med julklappar och blommor och mat och allt som hör julen till. Stämning delux!

Men nu ska jag gå och titta till mitt lilla knyte till bebis. 
Storebror är med M på äventyr så vi har lite lyxig egentid, lillis och jag.

Hoppas att ni har en fin första advent!

.KRAM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer :

  1. Ja, jag kan hålla med dig, tiden swoschar verkligen iväg. I butiken blev jag "juligt klar" för två veckor sedan. På hemmafronten släpar det något.. Mistel, adventsstjärnor och hyacinterna är traditionellt riggade här hemma. Ganska sugen på att ta in jultallen snarast! Kram Petra,Ljungskile

    SvaraRadera
  2. Åh, en mistel måste jag också ha. Vem vill inte ha många pussar :)
    Så mysigt det lät med julklart i butiken! Vad är det för butik du har? Nu blev jag jättenyfiken! Älskar fina ställen att göra små utflykter till.

    Stor kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥