torsdag 22 december 2011

Vacker vy

Bild: Marie Claire Maison Italia

Tack för era åsikter!

Det är så bra att höra vad andra tycker om glasögon och då särskilt som man ju faktiskt inte ser så bra (bokstavligt) hur man ser ut i dem. Om man inte fotar sig och sen studerar bilderna förstås :D Jag ska prova några bågar till (en tripp till Vasaplatsen låter ju spännande) och kanske kommer det fler foton framöver...men jag brukar vara lite av en kärlek-vid-första-ögonkastet-kind-of-gal och därför finns det redan nu stor chans att jag trots eventuella modesvängar väljer de jag visade i förra inlägget.

Just nu sitter jag dock och dricker kaffe och drömmer mig bort litegrann till vitare landskap. Julledighet innebär icke-pendling och därför är även jag äntligen redo för snö. Så nälla, snälla julen, nu är du varmt välkommen med små fina, vita, flingor!

Ha en fin torsdag!

5 kommentarer :

 1. Tack för din hälsning hos mig! Så kul för nu hittade jag ju dig :)
  Här är en som alldeles precis nu inte behöver drömma om vitt utanför. Men bor man söderöver kan man ju knappast räkna med att det består...
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild du bjuder på! Så vill jag oxå ha det hihi! Vi drömmer oss bort för en stund!
  Kramkram till dig denna torsdag!

  SvaraRadera
 3. Önskar också lite snö till julafton:)
  God jul!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Vilken otroligt vacker vy, tänk att få sitta där och blicka ut över vidderna...

  Vill önska dig en riktigt GOD JUL!!

  Många goa julkramar

  SvaraRadera
 5. Längtar också efter snö, trots att jag inte är ledig OCH pendlar men det saknas verkligen nu i jultider. Tyckte förresten att brillorna passade dig toppen ;)

  Kram F

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥