onsdag 21 december 2011

Vad tror ni?Det är dags för nya glasögon.

Styrkan behöver justeras och mina nuvarande bågar har mattats med åren och är inte alls lika fina som från början. Och bågarna spelar faktiskt roll. Om man som jag har dem varje dag, blir de nästan som en permanent del av ens utseende och något man gärna känner sig tjusig i. Och det är delvis här ni kommer in....

Jag har lånat hem ett par bågar som är himla sköna och som jag tror att jag skulle trivas bra med, men som jag inte är helt säker på att jag passar i. De är relativt stora och får mig att tänka litegrann på Harry Potter. Men visst är de också lite kul? Eller?


Från början testade jag flera med tunna metallbågar för att jag ville ha något helt annat än de jag har nu (de längst bak i andra bilden). Men efter massa provande tyckte jag nog ändå att jag passar bättre i lite mörkare bågar och då var de här de bästa. 

Nej, nu är det dags att sluta spegla sig och istället sätta fart och städa lite. Inte så glamouröst, men oj vad skönt det är att sen sätta sig med en kopp the och koppla av i ett hus som doftar citrusAjax.

Kram! 

11 kommentarer :

 1. De ser snygga & coola ut - passar dig mycket fint tycker jag! Bra val de här!

  SvaraRadera
 2. Tycker du har gjort ett toppenval, glasögonen passar dig jättebra och är jättesnygg! Kör på dem!!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 3. Snyggt med lite större glasögon på dig! Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Utan tvekan, kör på dom! Läckra, tuffa, coola, "lagom", de är nog allt. Du är jättefin i dom! Allt klär ju i och för sig en skönhet :) Men de passar dig verkligen!

  Å vad jag blev sugen på nya bågar nu med.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Hej! Kanon fina glasögon! Själv äger jag 4 par och jag ÄLSKAR glasögon! Vill även säga att du har en jätte fin blogg =)
  Kramkram söta du!

  SvaraRadera
 6. Eftersom jag då måste gå mot strömmen så säger jag NEJ dels för att glasögon e ju inte direkt en liten bijou som man byter bara så där dom kostar ju tyvärr pengar.Dels för att stora bågar e på väg ut,dessutom har ju stora bågar tendens att dra ner ansiktet och att man ser ut som en ledsen hund. Innan du bestämmer dig tycker jag du ska gå in å botanisera i mitt tycke Göteborgs bästa optikaffär och det är Wasa optik på vasa platsen... Men det viktigaste av allt e ju att du ska trivas i dom och känna dig bekväm Bästa julen å roligaste nyåret önskar jag dig Stefan... ps jag gillar din blogg ds

  SvaraRadera
 7. Jättefina, du passar så bra i dem, absolut! Kram

  SvaraRadera
 8. Snyggt!

  Önskar dig en riktigt GOD JUL! kram Tina

  SvaraRadera
 9. Men åh va du är fin i glasögon! Visst är de fina vaserna, jag har ingen jag heller, men jag skulle gärna ha en hemma, kanske får bli ett köp:) Hoppas att du har en underbar Jul! Kram

  SvaraRadera
 10. Hej Marie!
  Superfina glasögon, de klär dig verkligen. Det är nästan så att jag önskar mig liiite dålig syn så att jag också kan skaffa mig snygga glasögon ;-) Idag ska julskinkan provsmakas, lite ljummen, mums. Ha en riktigt skön och mysig jul!

  Kramar Jessica

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥