fredag 9 september 2011

Klädstilar under 100 år i LondonAllmänt ruggig efter en på tok för tidig dusch i ett iskallt badrum (note to self - dags att sätta på värmen) följt av fullkomlig klädnoja - inget passade, hur är det möjligt? - har jag ändå lyckats skrapa ihop mig själv till en hyfsad imitation av en representabel kvinna med koll på läget :D Tror att jag hade behövt sett den här videon när jag i morse sprang som en iller fram och tillbaka till garderobern för x antal klädbyten. Då hade jag förstått att allt är föränderligt och att mitt klädval idag egentligen inte är så viktigt i långa loppet....


Fast det så klart, om jag valt första outfiten: den supermjuka v-ringade lammulströjan som blev för kort redan i första tvätten men som jag inte kan med att slänga för att den på grund av sin korthet inte blivit använd så mycket som önskat, hade jag nog inte alls känt mig bekväm. Jag hade säkert suttit och dragit i den för att den skulle nå antändig längd och bara längtat tills jag kunde byta (note to self no.2 - gör dig av med den där tröjan).


Men nu är all frid och fröjd.
Slightly less elegant men ruskigt bekväm kör jag nu fredag :D
Kram på er!
 

4 kommentarer :

 1. Jag kommer, jag kommer, jag är nästan där...
  (Fast hon jagar nog ingen muffins, eller?!)
  Jag är expert på att dra i för korta tröjor, måste sluta med det. Som du säger, dags för nytt!

  Kram o trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 2. Huh, busy morning tjejen!
  Klockren beskrivning, då där håller jag också på....fördelen med arbetsuniform är att man slipper detta, men inte så roligt!

  Ha en skön fredag gumman!
  Loellan

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Här är det vab som gäller idag och jag sitter mer morgonrocken på och funderar starkt på att stanna i den resten av dagen - det löser alla ev. klädproblem!;)

  Ha en skön fredag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Halloj vännen!
  Underbara EMU´s du köpt, me like.
  Hoppas du får en härlig fredag och en underbar helg!
  Ser fram emot nästa då vi förhoppningsvis ses...
  Kram Lotta ♥

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥