fredag 9 september 2011

Fredagsrutiner Tack S för frukten! Plommonen är så söta att de bara smälter i munnen och jag har snart ätit upp allihop :D


Hej alla fredagsfirare!


Ni som är ute och svänger era lurviga och ni som precis som jag följt småstadsrutinen med en stunds stadsstrosande i solen följt av en tur till torget för inköp och val av fredagsmat. Och så en film förstås :D Jag verkligen älskar de här fina höstdagarna och tycker att torghandeln är så pittoresk och charmig att man inte kan undvika att ooooa och kommentera det hela. Och om man inte visste bättre hade man nästan kunnat tro att man befann sig mitt i ett avsnitt av Gilmore girls och deras konstant höströda Stars Hollow.


Men vet ni vad, det är inte alltid optimalt när killen får fria händer att välja film. Just nu sitter vi  framför en pang-pang-film med utomjordingar och en hård men ändå känslig hjälte. Fast de kan ändå vara underhållande på sitt sätt och en rolig sak jag lagt märke till är att de i den här typen av filmer alltid kommenterar John Wayne :D Håll utkik efter det nästa gång ni möter en film med repliker som: How do we kill these things? Hell knows but somebody´s gotta do it and God knows it won´t be easy.
Hoooorah Sergeant!

3 kommentarer :

 1. Trevlig helg på dej :)

  SvaraRadera
 2. Hihi det stämmer ju så bra;D Önskar dig en toppenfin helg. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Gilmore Girls är att föredra än en pangpang kanske. Men i en relatioen kompromissar man, man är flexibel :-)

  Ha en fin lördag

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥