torsdag 8 september 2011

In love with EMU

Blue suede shoes.

Så sjunger Mr Cash och all respekt till honom. Men mitt hjärta, eller snarare mina fossingar, sjunger för ett par blå mockastövlar. Jag fick ju fel storlek först så gissa om jag blev glad när ett par perfekta 39:or stod och väntade på mig när jag kom hem? Och jag kan lova att de var värda att vänta på för de är precis sådär fårskinnsfluffiga som man bara drömmer om. Perfekt för fina höstpromenader.


Sen måste jag bara säga....om ni inte testat nätshopping ännu, fotsätt så!!! Det är ju fullkomligt livsfarligt att allt finns bara ett par klicketiklicketiklick iväg. Det krävs onekligen en viss karaktär för att inte dras med i allt utbud och Tradera ska vi inte ens prata om. Nej, nu stänger jag av datorn till förmån för vad som verkar vara en kanonfilm på TV4. Maggie Gyllehaal, Julianne Moore och David Duchovny är med och jag gillar alla massor så då måste den vara bra, eller hur :D


Kram på er!

4 kommentarer :

 1. Så härligt fluffiga! ja det där med nätshopping, har jag inte vågat mig på- av just den orsaken;) hihi. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Vilka fina stövlar, vill ha :-)

  Nätshopping är för läskigt tycker jag. Jag är försiktig av mig.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Mycket fina och i en härlig färg!

  Ha en trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 4. Oj.....och 100 ggr snyggare än de vanliga uggsen. De som jag säkerligen få stå ut med i vinter för här vankas det köpstopp om jag kan hålla det förstås!!! ;)

  Kram F

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥