onsdag 7 september 2011

Hello cupcakeBelissimo!

Har ni sett på maken till fin bok?! När jag ser något som är så frestande som den här turkosrosa drömmen, blir jag nästan helt tossig av förväntan. Jag vill ha den - pronto! Jag vill baka loss totalt och syndigt frossa i whoopies, cupcakes och allt annat smarr.


På tal om godsaker så måste jag nog ta en tur till affären för ett glassinköp. Det känns som att jag är värd det! Sen förra veckan har jag brottats med frågan om jag ska byta jobb eller inte. Men det var inte förrän först idag, när jag fick ett officiellt erbjudande som allt släppte och jag kände att mitt hjärta hör hemma där jag redan är. Och är det inte det som är det viktigaste? Att det liksom känns bra inom en. Där min magkänsla inte räckte till tog hjärtat vid och det är värt att fira. Jag behövde bara pröva mina vingar och se att jag hade ett alternativ för att jag skulle inse att jag redan är just där jag vill vara.

Nu när man väl funnit sin prins behöver man heller inte tänka på sin för många killar avskräckande titel härdfysiker. Ni ska bara veta hur många rynkade näsor och höjda pannor jag mött. Vid ett extra förvånat möte la jag snabbt till...nejdå jag skojade bara...jag jobbar som sjuksköterska (vilket jag iof mycket väl skulle kunnat göra). Gissa om killen andades ut? Jaha, jag tänkte väl det, svarade han och jag antar att man ändå får ta det som en komplimang att man inte ser ut som den stereotypa bilden av någon med mitt yrke och istället mer platsar i ett min egen stereotypa bild av vackra, kompetenta sjuksköterskor :D


 Stor kram och glassa på!

PS. Jag läste på Leilas hemsisa att man kan förboka hennes bok på Adlibris eller Bokus.

7 kommentarer :

 1. Den kvinnan hon kan hon och hon verkar supermysig och trevlig! Gillar hennes program och har en av hennes böcker sen tidigare.
  Måste nog skaffa den nya också!

  Ang din titel så blir man lite förvånad och imponerad. Tror det är så långt bort från mig som möjligt.
  Grattis till det nya jobberbjudandet, kul!

  Ha en fin kväll!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du fått lite 'jobbro', de där besluten kan vara tärande och tröttsamma.
  Vi har massor att prata om när vi ses förstår jag, är så nyfiken..
  Jag håller på att baka mig igenom Leilas förra, hur ska jag hinna innan nästa kommer?! Jag kommer att bli bred som en ladugårdsvägg snart..hi hi.

  kram

  SvaraRadera
 3. Den där kommer nog att ligga i många hårda paket till jul. Grattis till jobberbjudandet. Skönt att ta ett beslut.

  SvaraRadera
 4. Leilas nya bok är ju bara ett måste så fort den kommer ut i bokhandeln!!

  Kul att du fått jobberbjudandet och samtidigt skönt att komma till ro med sina jobbtankar och känna att man har det bra där man är. Ibland är det nog sunt att fundera över sin jobbsituation, antigen byta eller få insikt om att man trivs bra trots allt.

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 5. Skönt att det löste sig tillslut, nu kan du andas ut. Fin bok, ska bli kul att bläddra i sen !

  SvaraRadera
 6. Jag fullkomligen bara älskar allt som Leila Lindholm bakar. Även en sådan här måste alltså få flytta hem till mig. ;)

  SvaraRadera
 7. Men du! Vad skönt! Vad skönt att du kände att du faktiskt trivdes riktigt bra där du är. Själv går jag fortfarande och funderar....har inte kommit riktigt lika långt ännu!
  Kram Jennica

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥