lördag 24 september 2011

AW och bloggträff



Hej lördag!

Håller ni inte med om att det är helt otroligt skönt att vakna upp och inse att det är helg? Igår var det aw på supersofta Soho som gällde (har ni förresten sett att de har afternoon tea på torsdagar?) och förutom en väldigt skön kväll i största allmänhet bjöd den även på några små treats som en roligt tokvimsig servitris och en kändisspotting. 


Det var längesedan jag stötte på en så virrig person som tjejen som igår tog våra beställningar. Hon lyckades nog bara med hälften av önskemålen men tack vare att hon var så otroligt tjänstvillig och bara ville så väl, blev det bara charmigt :D Och kändisen, det var Markus Aujalay med entourgare och jag kan säga att han verkar ännu mer sympatisk och hans hår är minst lika fluffigt en fredagskväll i Göteborg som när man ser honom på TV. Gissa vilken kokbok som har lästs under morgonen?






Men det var ju inte det jag skulle skriva om, utan om hur fort tiden går. Jag kan knappt förstå att det var en hel vecka sedan Lottas HomePostadress Torslanda och jag besökte Tina och hennes fantastiska Shed. En riktigt härlig kväll var det och om jag skulle välja en bästasak med bloggandet, så är det tveklöst dessa roliga möten. Att blogga är ju egentligen en lite märklig form av kontakt. Man delar med sig så mycket av sin vardag och får ibland otroligt stor inblick i andras liv (lite som ett dockskåp), men ändå kan man inte helt veta hur personerna bakom bloggarna är. I en blogg har man i större utsträckning möjligheten att välja vilka delar man vill visa. Men det är kanske just detta som gör det så extra roligt och spännande att träffa personerna man följer på riktigt. Och jag kan säga att jag för bara en vecka sedan njöt i fulla drag av sällskapet, maten, vinet och stämningen. Stor kram på er lördagsgänget!


Och stor kram på er alla läsare!
Är det kanske någon mer som skulle vilja ses, ex en dag inne i Göteborg?
Tjoa till isf, det är ju inte så konstigt att få till något!

7 kommentarer :

  1. Håller helt med, har haft äran att träffa två bloggar som jag följer i verkligheten och jag har varit fylld av så mycket energi båda gångerna- tänk så kul, först lite galet när man berättar för folk som inte bloggar så fattar de inte alls;) Men det är verkligen likasinnade och tiden flyger iväg! The Shed följer jag ju oxå- och hon verkas så himla go!!! Jag träffas gärna- lite långt till Göteborg, och det är inte som jag är där så ofta, men man ska aldrig säga aldrig, och kommer du till Stockholm så tjoa- lova;) KRAM

    SvaraRadera
  2. En bloggträff vore ju hur roligt som helst.

    Att ni hade trevligt i Tinas The Shed, det kan jag tro. Så fint hon har det.

    Ha det gott

    SvaraRadera
  3. Tjoho på dig!
    Så konstigt det var att se mitt lilla 'andra hem' så här, superfina bilder!
    Håller med dig om det du skriver om bloggvärlden och jag träffar dig gärna igen. Det vet du...
    Härlig aw, kul att se kändisar också. Han frissa ser lite vild ut på tv, fick du en autograf kanske he he?

    kram o ha en trevlig kväll/Tina

    SvaraRadera
  4. Det ser ut som att ni hade en mycket trevlig kväll. Ja, det är verkligen fina bilder som vi sett från The shed både nu och tidigare, mysigt!
    Vore kul med en bloggträff, lite långt till Gtb kanske. Man vet aldrig?!

    Ha en skön lördagkväll!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Halloj fina!
    Ja visst hade vi en toppenkväll som man sent kommer att glömma, ler.
    Självklart något vi måste göra om...
    Hoppas du haft en skön lördag!
    3 matcher spelade och vunna i helgens innebandycup, semifinal imorgon bitti 8.00, så spännande...
    Lördagskram från Lotta

    SvaraRadera
  6. Visst är det underbart att man kan lära känna nya vänner via bloggen, det är ju lite annorlunda att dela med sig av så mycket som man gör innan man ses :) Kul att ni hade en toppenkväll och bloggträffar får det bli här framöver!

    Hoppas du har en skön lördagkväll

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  7. Tack själv! Det var verkligen en så himla härlig kväll med massor av positiv energi!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥