onsdag 24 augusti 2011

California denim



Jag gillar...

...både Reese och och flera av kläderna i videon. Hon ser så naturligt leendeglad ut och den där rutiga skjortan med krås hade jag gärna velat ha - så himla fin!






Och när vi ändå är inne på önskelistor kan jag lika gärna lägga till ett par EMU-stövlar som garanterat håller fossingarna varma om fru väder bestämmer sig för ytterligare en nordpolsvinter. Sen har jag sett  en så fin trikåkavaj från HM (det finns ju inget som säger att myskläder inte kan komma i finare förpackningar) och en hatt att hålla i när det blåser :D


Men först ska jag nog göra en inventering av vinterkläderna som numera huserar längst in i garderoben. Jag har en liten tendens till att falla för sådant jag redan har och så står jag plötsligt där med tio crèmefärgade ulltröjor. Hur som helst är hösten nog lite av en favoritårstid vad gäller shopping så något nytt blir det säkert :D Vad önskar ni er i höst?







Kram!

6 kommentarer :

  1. Åh, jag önskar mig massor, har en tendens att bli så på hösten...

    Faktum är att jag redan beställt hem en del, framförallt skor till vintern. Var försent ute förra och fick inte riktigt tag på det jag ville ha :( Så inför denna vinter tänker jag vara väl förbredd iaf hoppas jag att jag är det ;)
    Väskor och skor är så tacksamt om man är en sån som pendlar i vikt och inte riktigt känner sig helt bekväm i en provhytt. Men skor de passar alltid!!

    Kram (jättefint bildkollage)

    SvaraRadera
  2. Ååh, så mycket fin du visar idag! Hösten är verkligen den bästa årstiden för shopping. Längtar efter att få klä mig varmt nu :)

    Hoppas du haft en bra dag!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  3. Halloj!
    Ja, ååå vá shopping sugen man är nu...
    Mycket snyggt i denim nu som jag älskar. Skulle absolut kunna tänka mig de stövlarna du visar när jag ska ut och leka med V.
    Köpte mig en söt tunika-klänning i velor idag, perfekt till helgens 40 års kalas. (Nu är det M.s tur att bli gubbe, fniss.)
    Natti, natt kram ♥

    SvaraRadera
  4. Åhh så mycket fint, stövlarna ser urmysiga ut!!! Kram johanna

    SvaraRadera
  5. Tack för din fina peppande kommentar hos mig! Känner igen det där med att känna sig skraj för att byta jobb. Jag är faktiskt ganska så trött på mitt jobb, men jag tycker så mycket om företaget i sig och jag har en hel del underbara kollegor. Men själva arbetet....sååå dränerande! Men, man ska vara snäll mot sig själv och jag har lovat mig själv att hålla ögonen öppna efter något nytt. Att inte låta saker och ting som är negativa att ta över!

    Och visst är Reese helt underbar! ;)

    KRAM!

    SvaraRadera
  6. Hej!! Kom gärna och fira hos mig. Jag har en STOR utlottning av wings-reproduktioner, personliga tavlor, retro-motiv m.m. Välkommen att delta och lycka till!

    Hälsningar
    /Lina

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥