söndag 3 april 2011

Reklammusik my oh myGodkväll på er!


Det första TVn serverade ikväll var reklam vilken vanligtvis snabbt zappas förbi. Men nån gång ska ju undantaget bekräfta regeln och jag kunde inte slita mig för musiken var så himla härlig. Både Lindex (som ju haft en hel serie fullträffar vad gäller låtval) och Heineken fick iaf mig att vilja lyssna vidare och här får även ni dessa två söndagsspår; sköna Annie Lennox och The asteroids galaxy tour.


Nu börjar romantiska komedin Brudens bästa vän och jag håller tummarna för att den är precis sådär sockervaddslätt som jag älskar. En söndag klarar jag inget tyngre och det var en pina när jag fastnade i sjukt bra Six feet under och under ett halvår hade svårt att somna för att jag efteråt låg och tänkte på alla skumma vändningar och relationer i serien.

 

2 kommentarer :

 1. Härligt att man inte behöver zappa bort reklamen för en gångs skull...:)

  Vilka härliga feel good-tips du har!! Hoppas att hela paketet hjälpte dig ur det låga. Sådär är det ju emellanåt, gott att man då vet vad som brukar funka:)
  Önskar dig en fin vecka och att det fina vårvädret de lovade visar sig i veckan!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag håller med om att de har fått in fullträffar det senaste. Har du upptäckt www.reklammusik.se för att hitta vilka reklamlåtarna är ifall man inte riktigt kan komma ihåg. Vi fick ta denna till hjälp när jag undrade om just lindex-reklamen :)
  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥