måndag 14 mars 2011

Under bar himmel - trädgårdsdrömmar


Hej måndag!Helt klart triggad på trädgård och uteliv (ej klubbliv som innan ;) ) slukar jag allt om detta ämne som råkar komma i min väg. Senaste inspirationskällan fann jag i dessa helt fantastiska bilder ur boken Under bar himmel visat hos En mammas dag - Weronica. Titta bara på bilden ovan, visst kan man tänka sig att tillbringa många timmar i lusthusets skugga!? Jag älskar lukten av växter och vill gärna skapa min egen oas där jag kan knåpa runt och andas in doften av mylla och liv.Vi har en liknande hörna som i översta bilderna och jag tror verkligen att en sittbänk/avlastningsbänk hade varit jättefint och praktiskt. Tänk härliga grillkvällar eller bara en lat varm sommarafton utsträckt på bänken med blicken i skyn - me likie!


Bilderna behöver knappt kommenteras.....grönt ÄR skönt och jag vill bara krypa in i fotona. Hur får man det egentligen sådär lummigt och härligt? Ett steg på vägen kan iaf vara en blomsterbädd liknande den som här har använts till högt gräs. Superfin naturlig avdelare av en stor altan.Om ni vill läsa mer och bläddra i boken, klicka HÄR. Jag ska sluta spana bilder och ge mig ut och springa....premiärtur för i år så jag väntar mig inga stordåd :DKram!

7 kommentarer :

 1. Åh, vilka härliga inspirationsbilder! Vad härligt när det blir sommar...

  Inget spring ute här än, använder fortfarande löpbandet, men i kväll blir det spinning istället:-)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Nu blir jag så där sugen igen att göra fint i trädgården. Ibland får jag ryck, sen växer allt igen. Stenar är ju ett knep som finns med på många av dina fina bilder.
  Vilka härliga uteplatser, jag säger bara vill ha!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint det ser ut. Jag vill också lyckas göra det sådär lummigt och mysigt, men det är svårt. Gräset är jättefint. Gräs måste jag ha i min trädgård. Hoppas löpningen går bra, skönt att starta upp säsongen såhär precis i vårkanten. Ska du springa något lopp i sommar?
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Jättehärliga bilder, precis som i inlägget innan!! Jag älskar också känslan i Lexingtons bilder. Nu längtar jag verkligen efter våren och efter att få göra det fint i trädgården. Vad spännande med nyinköpta utemöbler. Det ska bli kul att se vad ni köpt för något.

  Skulle också behöva ge mig ut och springa, men är alldeles för lat för det. Tycker att det är oerhört tråkigt att springa och lovar mig själv att aldrig göra om det när jag väl är ute och springer :-) Jag får nog hålla mig till snabba promenader. Men jag blir impad av er som ger er ut!

  Nu blir det fruktsallad här och sedan ska stryktvätten få sig en omgång.

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 5. Så härligt det ser ut. Längtan efter sommaren gör sig ännu en gång påmind :-)

  SvaraRadera
 6. Jättefina bilder - och visst blir man inspirerad! :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥