måndag 21 februari 2011

Sovrumsinspiration

Foto: Mille Notti





Hej i kylan!




 Jag kom just in från en långpromenad med vännen S och iiiih vad jag är kall. Jag frös inte när vi gick men nu är det som att kylan bitit sig fast inuti och jag försöker mota bort den med en stor kopp té (Friggs Vanilla Rhubarb - supergott) och en brasa i kaminen som dock aldrig verkar ta sig. Någon som har ett bulletproof knep kanske?




Jag vet inte hur ni känner, men när jag är såhär frusen vill jag bara bädda in mig i massa täcken och krypa upp i soffan eller ner i sängen. Chunky Monkey och mina andra glassfavoriter kan tryggt vila kvar i frysen ikväll :) Då tänkte jag att jag kan passa på att visa lite sovrumsinspiration som jag samlat på mig under en tid. Om jag hittar en riktigt fin bild brukar jag spara den och här är alltså ett par bilder från min sovrumsmapp!




Foto ovan: Gant Home




 Jag ler lite när jag ser fotona för den dagen jag tittade sovrum höll jag även ögonen öppna för tavelväggar och blev så glad att jag hittade två-i-ett ;)  Jag tycker att det är riktigt fint med ljusa lakan, titta på Mille Nottis på översta bilden.....de ser ju supermysiga ut! Så vill jag också ha det hemma, massor med vita kuddar och en glad hund.




Foto: Vårt nya hem




Ok, så här ljust och luftigt tänkte jag från början att sovrummet i huset skulle vara. 
Men som ni vet är man ju ibland två om saker och resultatet blev inte riktigt som jag tänkt mig.
.......









Fast jag sover ändå som en prinsessa i nya sängen (Ana sängar), med mjuka lakan (Hemtex) och med min prins. Den gula kudden är min favorit för den lyser upp den svarta väggen. Planen är att även sätta upp några tavlor ovanför huvudgaveln men det får komma när det kommer :)



Sov sött!



PS. Jag glömde att tacka för era kommentarer om forsythiakvisten (eller hur det stavas :) ). Jag ser massor fram emot att all snö ska försvinna så att jag kan utforska trädgården på riktigt.

7 kommentarer :

  1. Vad fint ni har i sovrummet, det ser ljuvt och luftigt ut även om det inte är lika ljust som du kanske hade tänkt dig med den svarta väggen. Det är mycket ljus från fönstret och lakanen ser underbara ut. Alltså tycker jag att du lyckats med just ljust och luftigt! Finfint! Men det viktigaste är ju faktiskt en skön säng, och det verkar du också ha :)
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Härliga sovrumsbilder! Hunden i översta bilden går bort tycker jag annars såg det mysigt ut ;-)Ert sovrum ser jättefräscht ut, men jag håller med om att det inte alltid är så lätt att få verkligheten att se ut som det gör i tankarna....Sitter i vår köksbar och jobbar. Har precis tryckt i mig glass så jag är också frusen. Ska snart stänga ner och krypa ner och titta på Gilmore Girls. Plöjer igenom hela boxen....skönt att få koppla bort hjärnan efter en dag på jobbet! Imorgon ska jag på tjänsteresa, här ska handlas julbelysning!! Hoppas att man får glögg och pepparkakor annars blir det nog svårt att få julstämningen att infinna sig :-)

    Ha en skön kväll!

    Kram Jessica

    SvaraRadera
  3. Ser väldigt härligt ut i ert sovrum och sängen är skön, kan det bli bättre?! Gillar den ljusblå nyansen du har på gardiner och sänglinnet.
    Funderar fortfarande på hur jag ska göra om men har på tok för många idéer i huvudet än så länge.
    Du, Jönssons har öppnat men har stängt på måndagar som vanligt. Funderade också på Google översättningen du har på sidan, hur fick du dit den?
    Ikväll är jag så trött så jag nästan somnar när jag skriver, inget vidare..kramis Tina

    SvaraRadera
  4. Vad roligt att ni tycker att sovrummet ser fint ut! Det bästa är när solen skiner in och man kan ligga och läsa morgontidningen i sängen :)


    Jessica, vad roligt att du också gillar Gilmore Girls!! Jag tycker att den är optimal för att bara frikoppla och få lite mysig stämning. Gillar Lukes café, hade också velat ha ett sånt ställe som man så lätt kan slinka in på när som.

    Spännande tjänsteresa du ska på ....julstämning :) Hoppas att allt har gått bra för dig med att komma igång och jobba igen. Kan tänka mig att det blir lite av en omställning. Själv börjar jag tänka på att det kanske inte skulle vara så dumt att få vara mammaledig ett tag :)


    Ha en skön kväll!

    SvaraRadera
  5. Vad mysigt och lyxigt på samma gång ni har inrett ert sovrum!
    Blir bra med några tavlor vid huvudgaveln sen.

    Kram Helena

    SvaraRadera
  6. Oj, så fin blogg du har!
    Kul att du kikade in hos mig så att jag hittade hit.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  7. Översta bilden, från Mille Notti, var ju helt underbar! Jag letar ju lite sovrumsinspiration just nu så det var bra att jag hittade hit!

    Känner så väl igen det där med att inte få igång elden. Det är helt hopplöst, jag är verkligen dålig på det. Men sambon däremot får i gång den i ett kick...

    Ha en fin kväll!
    /Jenny

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥