tisdag 22 februari 2011

Designfavorit Halloj!
Innan jul (var det verkligen så länge sedan???) åt jag lyxbrunch hemma hos vännen C i deras nya lägenhet. C har en säker stil och senast vi sågs skojade vi om att hon är lite åt Svenskt-tenn-hållet. När man kommer innanför hennes dörrar känner man sig alltid välkommen och som hemma.....något som inte skapas genom dyra, flashiga möbler, men med en fingertoppskänsla för detaljer.
Som den fotogalning jag är kunde jag bara inte låta bli att föreviga några fina detaljer. Mitt bidrag till Fabrikens tisdagstema som denna vecka är Designfavorit, är en av dessa detaljer; C:s söta Kay Bojesen-apa.
Kuriosa: Apan inhandlades med pengar C fått efter att ha sålt av saker på Tradera. 
Recycling eller hur :)

En bonus hos C är att man får som-på-stan-kaffe, fast godare....me likie!Ha en skön kväll!


.

6 kommentarer :

 1. Hej! Är nu hemkommen efter en dag i julens tecken....nåja, lite annat blev det allt också:-)
  Det är riktigt kul att komma igång och jobba. Kul att träffa arbetskamraterna och få flabba ihop med vuxna igen. Jag kan verkligen rekomendera att vara mammaledig, det är väääldigt mysigt!!

  När det gäller stilar så är jag nog ganska stilsäker i mitt hem. Har en lite klassisk/rustik stil, men när vi är på mässa eller på leverantörsbesök så känner jag mig väldigt modern och skulle kunna ändra på en hel del här hemma. Vi bor i ett äldre hus från 20-talet så det moderna passar inte i detta hus och innerst inne är jag nog inte så modern. Tycker mycket om Svenskt Tenn men väljer ut säkra godbitar ur deras sortiment som jag vet att jag inte kommer att tröttna på. Jag är nog väldigt klassisk och kanske lite konservativ vad gäller både heminredning och kläder.

  Ha en riktigt skön kväll så ses vi en annan dag! Jag åker till Stars Hollow ikväll ;-)

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Endel har det där lilla extra. Det är som gör ett hem väldigt ombonat och välkomnande. Härliga hem att vistas i. Härliga hem att hämta inspiration av.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Hej, och tack snälla för din goa kommentar!Blev så glad att jag var tvungen att läsa upp den högt för sambon,hihi...
  Å kul att du "steg fram" och lämnade en kommentar med.Awards, det låter spännande!:o)

  Ha det fint !

  SvaraRadera
 4. Glömde ju skriva att jag gillade din blogg direkt när jag kom in här, gillar stuket. Det är bloggar som dessa som jag "letar" efter, så det är så kul när man via en kommentar upptäcker en ny blogg. Nu ska jag kika vidare här :o)

  SvaraRadera
 5. Godmorgon!

  Vad glad jag blev när jag kom in på bloggen och läste din kommentar. Vad roligt att du gillar min blogg! :)
  Jag känner att den har blivit lite drabbad dom här veckorna jag varit sjuk. Men jag hoppas att alla som besöker mig fortsätter med det, trots lite brist i inläggen.
  Att du vill ge mig en award värmer i mitt hjärta. Tusen tack!

  Hoppas du får en fin dag! Kramar Maria

  SvaraRadera
 6. Apan är ju så himla fin!
  Tack, tusen tack för utnämningen med blog-award! Vad gullig kommentar du lämnade hos mig.
  Vad innebär det, hur ska jag göra? Du kanske kommer skriva ett inlägg om Din så jag kan läsa hur jag ska göra för att skicka vidare?
  Kram Lind

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥