lördag 19 februari 2011

Sol ute, sol inne

Lördagsstylad i hemmamyskläder :)

 Godmorgon!
Vilken härlig morgon! 
Efter massa lasagne och lite rött somnade jag igår (inte helt oväntat) redan innan klockan nio. Men jag repade mig hyggligt och lyckades iaf se slutet på en Bond-film :)


Resultatet av 11 timmars sömn är att jag nu är hur pigg som helst och bara längtar efter att snart gå ut på långpromenad i vad jag så smått börjat tänka på som mitt fina Onsala. Jag älskar lugnet och havsvindarna och är så himla glad att vi flyttade hit! Det dumma just idag är bara att det är galet kallt....


 -11.5 grader och stigande.....
Värmeljuslyktan har jag fått av min syster och jag tycker så mycket om texten: Drömmar är till för att förverkligas! Visst är det fint! 


Ha en härlig dag!
Blog you later :)


 


5 kommentarer :

 1. Visst är det härligt idag, kom just hem och har lust att hitta ett hörn ute någonstans och bara lapa sol..som en annan marskatt.
  Mockastövlarna är skitsnygga, vad jag längtar efter min skinnjacka nu...

  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Vilken fin bild på dig! Hoppas att morgondagen bjuder på lika mycket sol som idag för jag har knappt varit utanför dörren. Jag vet inte om du sett min kommentar om örngottet....Tack än en gång iaf. Det pryder vår soffa i v-rummet så att alla i familjen kan gotta sig.

  Ha en mysig kväll!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Jessica, hoppas att du hittat tillbaka hit till kommentarerna...

  ...vad roligt att du tyckte om örngottet. Jag har ett själv och de är så lena! Jag håller tummarna för sol imorgon så att du också kan få lite röda kinder, solen tog faktiskt idag :D

  Stor kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Hej finaste, har just skickat dig en Liebster Blog Award.

  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Hej syster yster,
  kul att se att mina julklappar kommer till användning =)jag sitter nu å äter frukost efter att ha gått en morgonpromenad med Zixten (han ligger i mitt knä så han tittar också på dina bilder). Idag ska jag varken jobba lr åka till skolan så jag får vara hemma med Zixten hela dagen, vilket ska bli superskönt!
  Jag hoppas kunna hälsa på dig snart å se ert fina hus.
  Kramar

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥