fredag 25 februari 2011

Himla fint!

Foto: Himla






Fredagsfrid




Tighta jeansen har gjort sitt och har bytts mot mjuka leggings och klänning.
Ikväll blir det fredagsmys de lux med gott vitt, ost och marmelad.
Så bra man har det ändå :D


Jag känner mig fri och inspirerad och kanske, kanske, kommer jag att till helgen köpa någon ny kudde med vårfärg. Vad tror ni om Himlas vackra sidenkuddar i pudrigt rosa eller lite varmare lila? De har också så fina handdukar som kanske skulle pigga upp vårt svart-vit-gråa badrum (där jag iof redan introducerat lite lila i form av syrenkvistar och ljuslyktor, men ändå).





Foto: Himla





En allra bästa fredagskväll önskar jag er!


4 kommentarer :

  1. Åh, äntligen ett nytt inlägg! Jag har längtat hela dagen :-) Himla har ett jättefint sortiment. Har personligen lite svårt för lila men älskar rosa, särskilt nu på vårkanten. Köpte vit ranunkel, rosa rosor och nån rosa kvist idag när jag var och handlade. Våren har nått vårt köksbord. Du har väl inte missat att företaget där jag jobbar, vet inte om du har listat ut det men det tror jag nog, säljer 3 sidenkuddar men du betalar bara för 2. Finns i en massa fina färger. Du har en butik ganska nära dig. Tror att jag skymtade en vit sidenkudde med lila och rosa blomrankor i vårt provrum på jobbet häromdagen, tror faktiskt att den var från Himla. Den lila pläden ska vi iaf ha. Hoppas att du inte misstycker att jag ger dig reklam här på din blogg. Men jag ville bara att du skulle veta innan du ger dig ut på shoppingtur. Ha en riktigt mysig kväll så "ses" vi imorgon.

    Kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Himla har ju så himla fina saker :) Jag älskar deras handdukar med lin i, men jag har de vita så de ger inte så mycket färg till det vita badrummet ;) Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig bukett du verkar ha hemma Jessica :) Vad roligt att sista pusselbiten om ditt företag äntligen föll på plats!! Jag har varit så nyfiken och även om jag misstänkt så är det kul att du ger lite reklam så att jag kopplade :)Pläden är superfin och den hade jag nog gillat massor. Hoppas att den är lika mjuk och mysig som den ser ut! Såg förresten lite av Hilfigers sommarkläder och tyckte att det såg så skönt ut med tunnare, lättare plagg. I veckan höll jag på att bli galen av all kyla. Ville strejka om det inte vände snart, men det ska det ju göra nu till helgen :)

    Jag visste inte att Himla hade handdukar med lin i men det låter fint och bra. Sen är ju vitt alltid fräscht :)

    Kram på er, nu ska jag tvätta bort smink och krypa ner.

    SvaraRadera
  4. Jag har för mig att handdukarna med lin i heter Lina, om jag inte minns fel. Vitt är ju fräscht, ett tag. Det blir ju lite dassigt med tiden. Men frotten har fantastiskt god uppsugningsförmåga, mycket härliga att torka sig med. Sov så gott!

    Är nyfiken på vilken butik som säljer 3 för 2...
    Kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥