torsdag 24 februari 2011

Lyxhem till salu

Foto: Business
 

 

Sen kväll...
Hoppas att ni har det bra!
Jag kom just hem efter att ha varit i Lund över dagen. Lite lagom trött och mosig efter tågresan insåg jag att jag att inte skulle hinna i tid till ett av mina favvoprogram, danska Liebhaverne, eller Lyxhem till salu som det heter på svenska. Är det någon mer som fastnat för charmiga Pernille och Jan och deras vovvar?Jag gillar programmet massor!! Det har liksom vuxit med avsnitten och nu kan jag inte se mig mätt på de oftast stora, ljusa och fascinerande hem de visar. Såg ni igår?......ett supermysigt hus med helt otroligt kök, bastu ute på tomten och en egen liten brygga med båt....så kan man ju tänka sig att ha det :D Sen var spekulanterna så sympatiska och entusiastiska att man blev glad bara av det.

Foto: Business
 
Foto: Tv2.dk

Foto: lilienhof.dk
Jag tycker att danska låter kul och och upprepar ibland vissa uttryck som kaereste. Killen som har danska kopplingar bara skrattar åt mina försök och frågar vad jag egentligen ska med ordet haestefaciliteter (hästfaciliteter) till. Lite sårad (eller kanske inte) håller jag i princip med, men man vet ju aldrig....eller hur?Kram på er!
 

2 kommentarer :

 1. Visst är danska härligt! När jag var yngre förstod jag inte ett ord, men nu tycker jag det är charmigt helt plötsligt. Såg du Sommer? Å vilken mysig serie. Vi var några tjejer som var tokiga i den så vi såg till och med ett avsnitt på storbild medans det var pub med personalföreningen på jobbet :) Och resten av kvällen pratade vi "danska" ;)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jag har sett ett program och gillade vad jag såg..
  Men hade det inte varit översatt så hade jag inte förstått ett dyft!

  Ha en skön fredag, för äntligen är denna maratonvecka över. KRAM Tina.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥