onsdag 23 februari 2011

Blogg awards....

Foto: We heart it

En ödmjuk bugning till er!

Jag skriver ju oftast om det som faller mig in och det är roligt i sig men det är ju ändå kanonkul att få respons. Sen ber jag om ursäkt för att jag inte alltid kommenterar tillbaka lika flitigt, men ni ska veta att jag följer era bloggar och uppskattar era inlägg. På samma tema kan jag säga att jag har en liten blogg-ändring på gång men mer om det nån annan dag....I söndags fick jag vad jag tror är min första award någonsin i alla kategorier....Fina Tina med sin inspirationsblogg The Shed. skickade en Liebster Blog Award. Jag sträcker på mig och bockar och bugar, vad snäll du är Tina som tänkte på mig! Nu är det min tur att överlåta denna Award till fem av mina favoritbloggar som har mindre än 100 följare. Det är ju galet svårt och jag är inte säker på att alla har under 100.....men här kommer iaf de bloggar jag vill hylla lite extra. Hoppas att ni som klickar in på dessa bloggar också ser det som jag gillar och uppskattar ♥
 


  


Emmas husbetyr
  
Maria och hennes Villa Krutbruket


Dagliga smulor!

Bofinken5
 

 
 

Kram på er alla!

 

Reglerna för Liebster Award är enkla och som följer:
     *
       Denna bloggaward lämnas över till 5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare.
     *
       Awarden går vidare till de fem du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster award.
     *
       Den som får awarden länkar till den person som gav den till dem, och fem av hans / hennes favoritbloggar med mindre än 100 läsare.6 kommentarer :

 1. Nämen gud så skoj! Tack så himlans mycket söta du!
  Här hemma donas det in i det sista, imorgon kommer stylist Johanna Flyckt och fotograf Marie Eriksson hem till oss och gör reportage:)
  Jag e nervös!!!!!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till din award! Jag gillar din blogg jättemycket!
  Förlåt att jag inte hann svara dig (utställningen stressar mig lite just nu, då allt är lååångt ifrån färdigt) Vill bara säga att jag är så glad att du tänkte på mig!:-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. God morgon!
  När jag fick min award från Kanada så läste jag Lobster Award!! Tänkte att det var någon som skämtade med mitt nyårsinlägg..

  Ha en bra dag, kram Tina

  SvaraRadera
 4. Tusen tack!! Det värmer i mitt lilla hjärta :)

  Kram på dig! Hoppas du får en fin dag i kylan..

  SvaraRadera
 5. Grattis till den!! Och tack för alla bloggtips!:)

  Kram:)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥