onsdag 19 januari 2011

Tom Joule sale!




HEJ
Hoppas att ni haft en bra dag! 




Efter jobbet tog jag en sväng förbi lokala köpcentret för att hitta en blomma till de snälla grannarna som lånade ut sin stege idag. Visst blir man glad av blommor! Jag ser fram emot att se vad som poppar upp i trädgården till våren.


Men på väg till blomaffären (eller snarare på en omväg dit :-) ) passerade jag Tom Joule, som jag tycker har så mjuka och skönt dressade kläder. Tidigare hade de tag två betala för en och jag hittade då två koftor, som direkt blev favoriter. Men nu har de hela 70%...kanon! 








De har även kläder för män 
och vem gillar inte dessa bilder?










Jag tycker verkligen att gubbakeps är så fint och har nu återfunnit min blåvitrandiga sommarvariant. Oj, vad jag längtar tills man kan byta mössan mot den :)



Ha en fortsatt skön kväll!



.


4 kommentarer :

  1. Har inte hört talas om Tom Joule, men jätte snygg tröja! Sen är ju bagen så fiiin!!
    70%, då finns det ingen tvekan;)

    Ha en fin kväll!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Halloj, jag måste erkänna att det har inte jag heller, tror jag. Kanske hört namnet men inte mer, var ligger denna guldgruvan någonstans? Kanske kan den rean liva upp tillvaron för mig i morgon..

    Kram Tina

    SvaraRadera
  3. Superfina bilder! Tom Joule-butiken inne i stan är ju jättemysig. Jag tycker att deras stövlar är så fina, men nu har jag köpt Hunters och får absolut vara nöjd med dem. Nä, nu blev jag klädinspirerad....nu blir det duschen och sen får jag nog hoppa i några roligare kläder än mysdress som jag sitter i nu :-)

    Ha en fin dag!

    Kram Jessica

    SvaraRadera
  4. Tom Joule finns bl.a. i Kungsmässan i Kungsbacka men även inne i Göteborg, precis vid Saluhallen.

    Kram :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥