torsdag 20 januari 2011

Dream on

Foto: reseguiden.seOj, vad jag plötsligt drömde mig bort till sydligare breddgrader :-)
.

4 kommentarer :

 1. Det där såg trevligt ut!
  Från en fransk vingård, eller?
  Har ni beställt resa till sommaren?

  Ha en fin dag!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Ja, det kan verkligen behövas! När jag ser på den bilden tänker jag direkt på en terass på Zacynthos, där vi var för ett par år sedan. Högt belägen, med milsvidd utsikt och enorma klasar vindruvor hängandes från en pergola. Underbara sommarminnen! :-)

  Tack för snäll hälsning inne hos mig.
  Hoppas du har en riktigt fin dag!

  SvaraRadera
 3. Jag längtar också bort just nu....en resa till sydligare breddgrader hade inte varit helt fel. Jag har en dröm, tillsammans med min man, att ngn gång i framtiden, driva ett pensionat i Spanien eller Sydfrankrike. Klimatet är i mitt tycke bättre i Spanien och jag behärskar språket bättre än franskan så det får nog bli Spanien ändå ;-) Ja,ja, drömma får man och blir det verklighet så får man skatta sig lycklig.

  Idag är det min sista dag i frihet som min sons dagisfröken uttryckte det...på måndag väntar jobb och nya utmaningar. Ska bli spännande och kul att träffa alla arbetskamrater igen. Får jag fråga vad du jobbar med?

  Ha en fin dag!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Jag har också varit på Zacynthos för många år sedan och det var väldigt vackert. Jag vet faktiskt inte var bilden är tagen, men någonstans i vindrickarnas och ostätande baskrarnas land :)

  Ojoj Jessica! Njut av sista friheten (fast helgen får också räknas :)). jag har en samåkare som just kommit tillbaka efter mammaledighet och jag tror att hon nog ändå tycker att det är lite skönt att vara på kontoret igen. Hoppas att du kommer att känna detsamma. Du har iaf finaste outfitsen nu och sånt piggar ju alltid upp.

  Jag är "hard core" fysiker och gillar att ha den lite mer mjuka bloggen som en kontrast till mina otroligt tekniska arbetsdagar.

  Kram Marie

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥