lördag 18 december 2010

Klädkammaren är klar!

Godmorgon!

Visst är det skönt att det är lördag?
Jag älskar att vakna av mig själv, utan hjälp av väckarklocka.


I torsdags gjorde vi ett jätteryck och sent på kvällen var klädkammaren klar.
Voilà!Jag var först orolig för att det skulle bli för mörkt, men när lampan kom upp blev det hur fint som helst. Att rikta en spot mot den skimrande väggen gjorde att hela rummet blev lite ljusare. Och jo, ni som kanske läst inläggen om arbetsrummet kanske känner igen tapeten.... Jag kunde inte låta bli att använda den sista rullen till garderoben :-)

 Äntligen finns massor av plats för både kläder, skor och väskor! 

Idag står slappa överst på schemat! Sen måste jag ta tag i mig själv och skriva julkort. Det är helt otroligt att jag alltid är ute så sent med just julkort. Det är ju roligt att både skicka och att få så jag säger bara: Just do it!Njut av dagen!

4 kommentarer :

 1. Wow vad snyggt! Vad ni är snabba. Kan tänka mig att det var en fröjd att lägga in kläder och skor. Nu får du köpa likadana galgar till allt som hänger, finns fina på IKEA ;-)

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du tyckte att det blev bra Jessica :) Det var faktiskt helt fantastiskt att kunna hänga in allt och faktiskt få plats....att inte behöva trycka ihop tunikor och skjortor så att de blir skrynkliga.

  Jag tror att jag blev inspirerad av att fylla garderoben med vackra saker för redan idag köpte jag nya skor :) (ses i andra inlägget under lördagen 18/12).

  Undrar om vita IKEA-galgar skulle bli finast...? Gillar IKEA när det kommer till förvaring. Bra och billigt och snyggt = kanon!

  SvaraRadera
 3. Jag såg minsann dina fina skor! Klart du måste fylla din fina garderob med fina kläder och skor! Jag har Ikeas naturfärgade galgar i våra garderober men hade helt klart valt de vita om jag köpte dem idag. Det fanns tyvärr inte ngn annan färg när jag köpte mina :-( Finns svarta skulle det också vara fint. Vet du vad jag gör mer då....håll i dig, det är lite varning på denna, jag hänger mina och mannens skjortor i färgordning eller hur man nu ska beskriva det.

  Håller med om att Ikea är väldigt bra på förvaring...och ljus....men övriga möbler handlar jag på annat håll, fast det kan finnas en förklaring till det.... ;-)

  Kram Jessica

  Ps. Det är så kul när du gör flera inlägg om dagen och du svarar på ens kommentar. Vi chattar ju nästan :-)

  SvaraRadera
 4. Så klart att jag vill svara på kommentarer :) Det är så himla kul med respons. Jag är ju intresserad av vad ni som läser tycker med.

  Förutom att hålla släkt och vänner uppdaterade om vad som händer är det väldigt spännande att få kontakt med helt främmande människor! Så stort tack för era kommentarer och Jessica, visst är det lite som en Chatt ;)

  Ha en skön kväll!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥