lördag 18 december 2010

New shoes & Paolo Nutini
Visst är det roligt med nya skor!Förra helgen när vännerna var här, tittade vi på massa skor. Så hittade jag ett par som var jättefina och som jag gärna ville ha.....men så kom den praktiska Marie fram och jag funderade på när jag egentligen skulle använda dem. Sedan dess har jag dock gått och tänkt på skorna och så idag när jag hittade liknande som var skönare och som jag dessutom lyckades pruta så tvekade jag inte en sekund.


Nu är jag jätteglad och tror att jag kommer att ha dem massor :)

Jag känner mig alltid så fin i nya skor och en av mina favorit-feel-good-låtar beskriver den känslan så bra :-)Kram på er!Ps 1. Paolo Nutinis New shoes är intro till en annan feel-good-favvo...Jane Austen book club.
Ps 2. Filmen igår var absolut sevärd!

3 kommentarer :

 1. Snygga skor! Hon har mycket fint där..
  Önskade att jag kunnat ha så höga, är av den längre sorten..
  Sitter här o slappar, känner ingen julstress alls, är jag helt way out eller? Skönt inlägg, annat än julbestyr..

  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Håller med om att Mimisto har massa fint. Jag håller tummarna för att några saker ska reas... :-) Gillar att "fynda".

  Lyllo dig Tina som är lång, jag tycker att det är vackert. Med mina 172 cm kvalar jag nog in som medellång. Men killen är desto längre, så jag kan ha hur höga klackar som helst och ändå vara kortare...fast jag kan förstås inte gå i så höga...

  Gott att inte känna julstress! Tina, du är bara Way out west ;) Jag har inte heller en enda stresskänsla men det känns lugnt. Ingen idé att jaga iväg. Det bästa med julen är ju ändå att man ha tid att umgås med varandra... mat, klappar och allt annat borde vara underordnat.

  Men det är lätt för mig att säga, jag som inte har ansvaret för all julmat.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Fina skor :D Jag älskar New Shoes, ja, jag älskar Paolo! Jag har flera sidor om honom på facebook också :) Gilla gärna ''Paolo Nutini to Sweden'' ^^
  Kram <3

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥