fredag 3 december 2010

Hönökaka som förr

Godmorgon!Idag är jag ledig, så jag tänkte att jag skulle passa på att göra ett morgoninlägg bara för att jag kan :-) Samtidigt vill jag passa på att tipsa om ett bröd jag tycker är otroligt gott, nämligen hembakad hönökaka med smak av anis och fänkål. Jag gjorde detta för några veckor sedan och tar upp en kaka då och då för att "lyxa till det" lite extra.Ha en fin dag!
Stor kram Marie2 kommentarer :

 1. Mums vad gott med hemmagjord Hönökaka! Kan du inte lägga ut receptet så att vi kan baka vi också?
  Skönt med ledig fredag, jag njuter av min sista tid som mammaledig. Jag har snart varit hemma i 1,5 år och ska efter jullovet börja jobba igen. Tur att man har världens roligaste arbetskamrater och jobb att komma tillbaka till :-) Här snöar det så idag blir det innemys. Nu blev jag sugen på att baka så man kanske skulle sätta igång och baka tekakor!? Tack för inspirationen och ha en mysig dag!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Dessa hönökakor har faktiskt kommit att bli en stående favorit. De tar lite tid, men det är det värt!

  Ledig fredag är verkligen jätteskönt, jag njuter i fulla drag. Hos mig snöar det inte, solen skiner och det är inte för kallt. Om inte jobbet ringer ska jag nog snart gå ut på en promenad.

  Det låter gott att vara mammaledig Jessica. Men också skoj att känna att man har något att längta tillbaka till, som bra arbetskamrater! Håkankompisar kanske? :)

  Kram! Marie

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥