lördag 10 juli 2010

En dag på stranden

Vilken härlig morgon och dag! Vi vaknade tidigt och gjorde ceasarsallad, tärnade melon, fyllde vatten och packade strandväskorna för att ge oss av ut till havet!
 














Det var rätt molnigt fram till elva och vi började nästan misströsta och vilja bege oss hemåt igen. Men så lättade molnen plötsligt och solen tittade fram! Det är så otroligt skönt att känna hur solen värmer på huden och klipporna man ligger på. Vi hade med oss massor att läsa och som jag har längtat just efter det lugn som nästan bara kan komma av ljudet av vågor och måsar tillsammans med varma vindar och solkrämslukt.



Det är på sommaren som jag läser som mest och just nu har jag börjat på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Efter 45 sidor har den redan bjudit på massa skratt så jag är rätt sugen på att ta upp den lite senare ikväll igen :)




Efter ett tag i värmen började folk samlas vid badstegen och jag blev så sugen på att hoppa i jag med. Egentligen är jag en badkruka men när det är sådär riktigt varmt och man bara vill svalka sig kan till och med jag bada. Och det gjorde jag!! I 19,5 grader och 1 minut :)




I det här kollaget ryms mycket av det som jag älskar med den svenska västkustsommaren. När livet är såhär skönt finns inte ens en antydan till önskan om att ta en sista-minuten.

Hoppas att ni alla har möjlighet att njuta av livet och sommaren!
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för din hälsning ♥