måndag 28 juni 2010

Happy mondays

Hej alla! Hoppas att ni haft en fin start på veckan!
Efter en rätt varm dag på jobbet ville man bara ta på sig svala kläder och ge sig ut när man kom hem. Ikväll blev det Dinner 22 på Södra vägen, där de har super-supergoda getostburgare med rödbetor och pinjenötter.
Vad skönt det är att gå ut och äta ibland när man är för hungrig och trött för att fixa hemma. Och lite måndagslyx har väl aldrig skadat :)
Efter att ha strosat ner på stan och varit alldeles för korta fem minuter inne på Åhlens heminredningsrea fångade vi dagens sista solstrålar högst uppe på Avenyn vid konstmuseet.
Ni har väl inte missat att sommarpratarna i P1 har börjat?
Jag har haft många sköna stunder då man satt på radion efter lunch och bara kunnat följa med på en oftast spännande resa. SR är duktiga på att hitta intressanta personer och få dem att ställa upp. En av årets värdar som jag verkligen ser fram emot är prima ballerina assolutan Anneli Alhanko 18/7. Denna duktiga kvinna har som P1 skriver dansat på världens stora dansscener och är den första svenska ballerinan som fått äran att dansa vid balettens Mecka, Bolsjojteatern i Moskva -hur stort är inte det?!? '

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för din hälsning ♥