söndag 27 juni 2010

Hata golf!

Eller? Det gick inte alls bra och jag var inte alls sådär duktig som jag har en känsla av att jag skulle kunna vara bara jag sätter utslagen, inte missar chipparna och undviker allt vad vatten heter! Det ser ju så lätt ut och i huvudet kan jag faktiskt se hur slagen blir bra. Men så fort jag ställer mig vid bollen är det något som händer och hjärnan och kroppen bestämmer sig för att tillsammans prestera något som i bästa fall kan anses vara ett hyfsat krocketslag.
Är det någon som känner igen sig?
Man kan tycka att jag som annars är en rationell realist även borde vara det när det gäller golf och inse att man inte kan vara Annika Sörenstam om man inte gått på bana på ett år :) Som tur var så blev det roligare de tre sista hålen och efter en glass var ordningen återställd.... nästan. Såg lite på Den ofrivillige golfaren igår och funderar lite på om inte jag skulle kunna ha nytta av en sån där svingmaskin. Kan vara värt att testa :)
♥ ♥ ♥
Sen dess har jag haft en jättehärlig eftermiddag då fina vita hinkgrillen fick visa vad den gick för då vi grillade pestoinbakad lax med bulgur- och fetaostsallad till. Supergott!
Det tog mkt längre tid för laxen att bli klar än vad jag trodde, men det gjorde just inte så mkt när man satt med vänner i solen.
A bläddrade i nya numret av Elle ( där man även fick med en Elle mat och vin på köpet) där det fanns ett reportage om sköna sommarplagg fotat på en helt underbart vacker strand. Jag vill åka dit!! Och jag vill vara sådär solkysst och sommarfräsch som tjejerna på bilderna. Hem och skrubba fötter och kropp så att man kan få en jämn gyllenbrun färg!
Ha en skön kväll och njut av att sommaren kanske faktiskt är här på riktigt!

1 kommentar :

  1. Tack för en skön eftermiddag i solen och för supergod lax. Grillning snart igen hoppas jag :)
    Kram A

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥