söndag 19 oktober 2014

Julklappsidé
Jag har alltid tyckt om att fota, men sen V kom till världen har kameran gått varmare än någonsin. Gissa om jag ligger efter med sorteringen?! Jag brukar ändå försöka sortera och slänga nån gång i veckan och kvar blir de finaste guldkornen från vår vardag som en liten familj.

Men nu funderar jag på att kondensera det hela ytterligare och göra en fotokalender eller fotobok att ge bort i julklapp. Flera kompisar har gjort det och det har blivit så himla fint!! Har ni tips på någon bra site? Just nu är jag inne på Önskefoto för att det verkar så enkelt och det ser ut att bli fint. Jo, så får det nog bli om jag inte får något annat tips.
Hur har ni det annars?

Vi hade en skön dag igår, då vi efter flera dagar med ihållande regn äntligen kunde vara ute. Och som vi passade på! Lekplatsen, skogsäventyr och promenader fyllde lungorna med välbehövlig frisk luft. Så himla skönt!! Jag mår verkligen inte bra av att bara sitta inne.
Idag blir det förhoppningsvis fika med syster, en betydligt roligare aktivitet än den andra på dagens lista - musjakt. Vi verkar ha fått ovälkommet besök på vinden och det är ett fasligt tassande överallt. Inte så mysigt!

.KRAM.

2 kommentarer :

  1. Vilken fin behändig mage du har! Min är minst lika stor och jag har flera månader kvar. Jag kommer att spricka om det fortsätter så här! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag har tur på det viset, att magen inte är alltför mkt i vägen. Fast den känns galet tung och jag längtar tills den lille kommer nu. Hoppas att din mage stannar upp lite, eller iaf att det känns så för spricka låter inget skoj :) Men visst känns det så, som att man ska sprängas!? Läskigt vissa dagar. Kram!

      Radera

Jag blir så glad för din hälsning ♥