torsdag 12 juni 2014

Det lilla som är så stort
.HEJ.

Har ni en fin morgon?
V och jag har just varit ute på morgonpromenaden och nu sover plutten och jag tittar TV4s nyhetsmorgon där de lovar kallare väder och fotbollsfestival samtidigt som man får veta hur man brygger öl. Inte illa!

Men egentligen tänker jag mest på det stora fina - att jag har ett litet knyte i magen. Knytet är bara arton veckor gammalt men ändå. Tänk att det bor där inne och lever och växer och förhoppningsvis har det hur gott som helst. Jag tycker att det är så fantastiskt märkligt och förunderligt att jag nästan inte kan förstå det.


Och i rent lyckorus har jag råkat gå balobas på alla bebisnätshoppar och köpt massor av nödvändiga bebissaker som man absoluuuut inte kan klara sig utan. Vad sägs tex om världens sötaste spjälskydd, en åsnemobil med sövande musik (måtte den lille sova bättre än vad Viktor gjorde), en ergonomisk skötbädd värdig en prins och en taklampa som gör havsmönster på väggarna när den är tänd.

Jodå, nestingen är i full gång och Viktor gör glädjetjut över alla nya saker som han kan röja med. Tur för honom att han ska få ett syskon så att han också får ta lite del av allt det nya - min förstfödde bebisunge.

Men nu är det dags för bulle och té.
.KRAM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer :

 1. Åh vad mysig den där tiden är! Frossa i alla fina bebissaker medans du kan:) tiden går så fort hihi. Mina yngsta gick ut 4an i går man fattar inte att det går såååå fort. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Åh så underbart!!! Stort grattis, vad kul att få följa dig på ännu en resa in i detta häftiga att välkomna ett nytt liv:) KRAM

  Milla

  SvaraRadera
 3. Visst är det fantastiskt, tänk att knytet finns där inne och vi gläds alla med er.

  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Åååh, så roligt!! Stort grattis till det lilla knytet i magen! Så roligt för er :)

  Kramar Bella

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥