måndag 3 februari 2014

Hey, I put my new shoes on....Hej måndag.

Jag förstår inte att helgen kan gå så fort. Det känns som att fredagen bara är en blinkning bort och jag önskar att jag kunde blinka igen och snabbspola mig tillbaka en bit så att det fanns mer familjetid helt snart. Viktor är ju galet morgonpigg och det innebär också att han somnar så tidigt på kvällarna att M inte alltid hinner hem för att träffa honom innan han somnat.

Men veckan går ju faktiskt fort den också och snart är helgen här igen.
Och den här veckan kommer att bli jätterolig för imorgon blir det mammagruppsträff, på onsdag får vi besök av min mamma och moster och på fredag bär det av till Uddevalla för födelsedagskalas. Inte illa!


En annan rolig sak är att jag i helgen tillslut hittade de perfekta svarta klackarna.
Jag tycker inte alls att det är självklart att bara ge mig ut och hitta ett par skor med bra läst och precis lagom hög klack för att vara både fina och tillräckligt bekväma för att ha en hel kväll eller kontorsdag (här ska tilläggas att de flesta av mina kollegor har träskor, Birkenstocks eller gortexkängor men i alla fall..).

Men efter några års halvhjärtat letande hittade jag dem tillslut.
Borstat skinn, svart sula, galet sköna och dessutom på rea HÄR

Men att så lite kan göra så mycket.... 
Direkt när jag fick på mig skorna kände jag mig superfab och vinglade runt med Vickis i en glad bebisvals. Ibland är det verkligen skorna som gör det!

.kram.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer :

 1. VAKKER!!! Å så flott!!!

  SvaraRadera
 2. Kul att du äntligen hitta dina skor!
  Så du kan svassa runt där hemma lite snyggt. :)

  Ha en toppen kväll!
  Kram Kia

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥