måndag 24 februari 2014

Coffee & Friends


Igår åkte jag in till Göteborg för att dricka kaffe och träffa vänner. 
Tre vänner som alla är gravida samtidigt och som har olika stora men lika vackra magar. 

Så fantastiskt det är ändå det här med bebisar. 
Jag förstod det inte helt och fullt innan jag själv blev mamma men de är verkligen små mirakel. Tänk att det bor tre pytteliv därinne som kommer att födas och bli små personer. Så häftigt! Sen kan jag ju erkänna att jag numera inte alls tycker att det konstigt att man vill klappa någon annans mage (något som kändes lite märkligt innan - att folk man inte ens kände så värst bra kunde komma fram och varsamt lägga handen på kulan). Men livet ändras och kanske har jag blivit lite mer ödmjuk inför just själva livet.

Men nog med sentimentalitet (det är bara för att själv väntade Vickis vid den här tiden förra året). Vi besökte nyrenoverade Nöller i Haga och det var supermysigt! Sen jag flyttade från stan ses vi inte riktigt lika ofta och då är det extra lyxigt när alla lyckas synka kalendrarna. Så en sallad och en kaffe senare var man ikapp med varandras liv och jag kände mig varmt avslappnad och nöjd. Det enda gruset var att jag ångrade att jag inte tog den varma chokladen istället för kaffe. Visst ser den galet god ut!? Men det får bli nästa gång.

.STOR KRAM.

PS. glöm inte att delta i tävlingen!
3 kommentarer :

 1. Tycker mig känna igen tre ansikten så vad roligt att höra att de hör till tre större magar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det roligt! så kul att vara gravida och mammalediga samtidigt :)

   Radera
 2. Åh, det såg trvligt ut! Och vart tar man sig om man vill dricka just en sån där kopp kaffe!? Ska nämligen - äntligen - få åka till Göteborg igen.Visserligen om ett tag, men i alla fall!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥