lördag 22 februari 2014

Tävling - Vinn boken Finurliga barnrum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Idag mina läsare har jag en rolig nyhet!

Ni kan vara med och tävla om ett superfint inspirationspiller vad gäller inredning. Ett exemplar av boken Finurliga barnrum ligger i potten och allt ni behöver göra är att svara på frågan vem som skrivit boken (svaret finns HÄR) och lämna en kommentar med svaret och ert namn. Klart! Tävlingen pågår till och med fredagen 28 februari och jag presenterar vinnaren på lördagen efter.

Jag håller ju själv på och fixar med lillskruttens rum och har varit så nyfiken på den här boken från StyleRoom. Egentligen slukar jag just nu allt om barnrumsinredning (pinterest, tidningar mm mm) och vet att ni är många fler därute som också håller på med det just nu. Därför är det kanonkul att ni kan vinna en bok här hos mig och jag hoppas att den kan bidra till att glädja någon liten prins eller prinsessa!

PS. När ni ska lämna en kommentar behöver ni välja något i "Kommerntera som:". Har ni inget Google-konto eller annat är det bara att välja anonym.

LYCKA TILL

5 kommentarer :

 1. Jeanette Bauer! Och jag heter Helena Lizana. Och nu sätter jag mig och håller tummarna för boken hade varit helt super när jag ska drömma om killarnas nya rum i huset!

  SvaraRadera
 2. Helena i Uppsala
  Svar: Jeanette Bauer
  Jag går in och kollar 1 mars om jag varit lyckosam.

  SvaraRadera
 3. Svar: Jeanette Bauer!
  Håller tummarna! Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag ge den i present till min syster. Hon har precis som du en liten och står inför att inreda första barnrummet.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jeanette Bauer är författare. Skulle passa perfekt med lite inspiration nu när man snart ska fixa.
  Kram Sara Almgren

  SvaraRadera
 5. Jeanette Bauer heter författaren. Och jag heter Cissi (Cecilia Eriksson om man ska vara petig) och ska inreda barnrum hela helgen. Vore ju fint med ett litet facit efteråt så jag ser om jag "gjort rätt" sen :)

  Kram på er!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥