onsdag 13 november 2013

Habegär


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Det finns vissa faror med att följa bloggar och det tycker att vi ska prata om. Här och nu!
En av de uppenbara men samtidigt harmlösa farorna är att man kan bli beroende av att i tid och otid titta in för att se favoriterna haft för sig sen sist. En mycket värre fara är dock att det i bloggosfären ibland blossar upp en massiv reklamkampanj för någon produkt som man faktiskt gillar. Och då mina vänner, då riskerar man att trilla dig ordentligt. Habegäret slår sina klor i en och man är fast.

Så är det just nu för mig med de här skorna!
Jag vill ha dem men tycker att de är för dyra och lite onödiga med tanke på att jag redan har X antal bra vinterskor. Det smarta borde vara att blunda och glömma och hoppas på att begäret går över. Men så svårt det är att inte lyssna på den lilla skorösten som viskar -Köp oss, köp oss.....

4 kommentarer :

 1. Åååh, vilka snyggingar, förstår att de väckte ha-begäret hos dig :) Det är verkligen en "fara" när man surfar runt i blogglandia att man hittar både det ena och andra som man bara måste köpa!

  Hoppas dagen varit bra!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Håller med- de är så himla snygga, har tittat flera gånger och varit nära att beställa. Farligheten med att vara hemma och kunna sitta och klicka hem ;) Kram

  SvaraRadera
 3. Ha-begäret har väckts här också!! :)

  SvaraRadera
 4. Blogsfären ger en hel massa inspiration och vetskap om allt som man inte visste att man faktiskt behövde :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥