onsdag 19 juni 2013

Till far- & morföräldrarna.HEJ.GODMORGON.

Det är inte fel att vakna av sig själv och att sekunden efter se en sötrufsigt nyvaken liten Viktor. I natt höll han först på att ta död på mig för att han vaknade så ofta. Men sen, efter en glufsamning och en superbajs, somnade han hur skönt som helst och hela lilla familjen hade en lugn efternatt.

Det händer så mycket varje dag nu och det är knappt att jag hänger med i svängarna. Det känns som att han på bara en vecka har gått från att mest ligga stilla till att börja gilla magträning och sina händer. Och leendena, de underbara leendena får mig att smälta totalt! Så mor- och farföräldrar, nästa gång ni träffar honom kommer han nog att kännas mycket större än sist. Vi längtar!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer :

 1. Åååh, vilken bedårande söt liten kille ni har, inte kan väl han hålla dig vaken om nätterna ;)

  Skämt o sido måste det vara underbart att få se det där goa leendet och alla framsteg och helt plötsligt glömmer man de tuffa vakna nätterna...

  Önskar dig en trevlig midsommar!!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Åh så härligt med leenden! Det händer ju så mycket varje dag med sådana här små underverk. På några veckor har det hänt m a s s o r verkligen!
  Vi åker inte till Sthlm över Midsommar, det blir senare i sommar. Det kanske var lite otydligt :)
  Ha en riktigt fin första Midsommar och första storhelg med det här lilla underverket!

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. mamma/mormor21 juni, 2013

  Oj, så mycket han är med, det händer något från varje gång vi ses. Härligt när han fäster blicken och tittar så storögt på en, underbart!

  Längtar mycket tills vi ses igen!

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Men guuuuuud så söt han är! Vilken underbar bild !!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥