torsdag 6 juni 2013

Grillkväll
Man bara måste gilla värmen vi har.
Jag har hittills gnällt över den och fasat inför ännu en varm dag eftersom Viktor inte alls gillar när huset blir för uppvärmt. Men nu verkar allt ha stabiliserat sig. Markis, lamellgardiner, vädring och persienner is the shit!

Summan av det hela är en nöjd bebis som sover gott inne i svalkan medan M och jag kan njuta av en grillstund på altanen. Underbart! Jag älskar vår altan och att efter maten kunna inta ryggläge i lougegruppen och halvslumra till ljudet av fågelkvitter och barnskratt längre ner från gatan. Tänk sen nästa sommar när Viktor kan vara med lite mer aktivt...

.FIN KVÄLL TILL ER.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer :

 1. Visst är det fantastiskt. Älska denna sköna försommaren.
  Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt ni verkar ha det! Allt blir så mycket lättare när bebisar kan sova en liten stund. Såklart det inte är lätt i värmen, vad skönt att ni lyckats sänka temperaturen. Ja markiser och lameller är riktigt bra. Hhi, vet du. När Lilly var nyfödd i juli 2010 då det var 32 grader i skuggan åkte vi och köpte en stor inomhus AC i panik :) Vi använde den en vecka sedan hade vi tröttnat på ljudet, och sommaren där efter sålde vi den. Man gör verkligen allt för sina småttingar. Då var vi nog själva lite panikslagna också i början så köpet blev likadant :)
  Hoppas kvällen var lugn och skön!
  KRam Linda

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥