fredag 17 maj 2013

I love it


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jag bara älskar den, våren!

Körsbärsträdet utanför sovrummet har slagit ut nästan över natten och jag och Viktor står och spanar ut på de vackra blommorna. Jag förklarar att de doftar underbart och att man kan göra den allra godaste sylt av bären som kommer sen. Det är fint att få visa någon allt för första gången och jag tänker att det ska bli så roligt att sen om ett tag få se när han äter sylten. Undrar vad han kommer att tycka är gott...

Vi börjar så smått vänja oss vid varandra, Viktor och jag, och nu är vi mer trygga i att möta andra. Så idag kom mamma på besök för att se den nya lilla regenten för andra gången. Supermysigt att få lite egen tid tillsammans med henne och det känns lite speciellt att jag, hennes dotter, nu också har ett litet barn. Så åt vi hallongrottor och tog en promenad i det nästan övervarma vädret och bara hade det bra. Var ni förresten beredda på den här värmen? Det var inte jag! Men nu är sommarkläderna (de få plagg som passar) framrotade och jag säger: våren - bring it on!

.skön kväll till er.

6 kommentarer :

 1. Sitter med en tår i ögat, läser ikapp och vill ropa ett högt GRATTIS!!!! En sån fin liten kille ni fått!! Så härligt, och lite extra efter rond två där mellan sjukhusen, pjuh.

  Varm kram och grattis igen!

  SvaraRadera
 2. Jag ver inte alls beredd - gick nästan från vinterkläder till sommarkläder [som var på vinden så klart ...] utan att passera vår.
  Mysigt ni har det nu, Viktor och du[och M så klart] Det är väldigt speciellt. Jag tycker det är så speciellt nu när min syster fått sin lilla dotter. Jag vet ju hur det var med sådan liten och nu är vi mammor båda systrarna.
  Kram till er.

  SvaraRadera
 3. Så fint och mysigt det låter! Du skriver så levande :)

  SvaraRadera
 4. Vårt träd blommar också men bären har jag aldrig fått smaka! Det är så smalt och högt att det är bara fåglarna som smakat.

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 5. Njut bara njut av bebisbubblan´, den är fin att vara i.

  Mormor, måste vara så speciellt att få bli.

  Sköt om dig och guldklimpen

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Så härligt att höra att ni myser, njuter och har det bra! Det tar lite tid att "bli familj", känner så väl igen känslan, men det kommer att bli toppen.
  Ta hand om er och njut så kanske vi kan ta en glass eller fika i G-skär någon dag om du vill.
  Kram Lotta❤

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥