söndag 12 maj 2013

Baksidan av myntet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Den stora tröttheten som Ebba von Sydow skriver om har knackat på även hos oss på lugna gatan.
Sömnen är inte den bästa och de lugna första dagarna känns redan evighetslångt borta. Nu är Viktor jättearg och ledsen för saker jag inte lyckas lista ut vad de är. Ammad, nybytt, närhetsmättad men ändå rödskrikande och förtvivlad. Mammahjärtat gråter och det bultar bakom ögonen. Note to self...kom ihåg att dricka mer vatten för annars får du för lite mjölk och då blir bebis ledsen. Ond spiral det där.

Läser Malin Wollins krönika i senaste numret av Mama och ler igenkännande när hon skriver om spjälsängsställningen som är alla kiropraktorers fasa och om drömmar som övergått från ungdomskärlek till coolt jobb för att numera handla om att hinna sitta ifred på toa en stund. Bara en liten stund. Snälla!

Bebisbubblans baksida, jodå det finns en sån med :)

.KRAM.

3 kommentarer :

 1. Tänk på att lilla Viktor är lika ny på detta som ni. Snart hittar ni en medling mellan er och förstår varandra. Ta det bara lugnt så brukar det lösa sig!

  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Skönt att Viktor mår bättre efter den tuffa starten och jag är helt säker på att ni snart "förstår" varandra bättre också, inte lätt för Viktor att förmedla sig och definitivt inte lätt för en nybliven mamma att förstå alla signaler från en dag till en annan från den lilla bebisen.

  Ta väl hand om dig och glöm inte att det är helt normalt att det är så här i början, den som säger att allt bara är rosenskimrande som nybliven förälder tror jag väljer att inte berätta riktigt hela sanningen :)

  Många kramar Bella

  SvaraRadera
 3. Håller med Bella här. Och sömnen , ja hade det inte varit för sömnen så hade allt varit lättare. Sötnöten!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥