måndag 1 april 2013

Med mindre än två veckor kvar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nu är det nära.
Det planerade datumet är 12 april och vi längtar.

Det känns som att jag varit gravid så länge nu och levt med tanken tillräckligt länge för att känna mig så redo jag någonsin kan. Så om du hör mina tankar kotten - du är välkommen nu! Det är helt ok om du känner att det där trånga stället du är på nu inte räcker till. Här ute är inte så dumt det heller. Solen skiner och vi ska göra allt vi kan för att ta hand om dig så att du får det fint och bra. Jag lovar!

Och du, vi kanske ser stora och läskiga ut men bli inte rädd. Iaf jag har den senaste tiden förvandlats till ett lättgråtande hormonknippe och du får inte ta det så allvarligt om jag tycker att allt du gör är fascinerande och fantastiskt. Du får helt enkelt ha lite tålamod med det...ungefär som att jag nu har tålamod med alla dina superkickboxingövningar som jag på allvar tror har gett mig blåmärken inuti (kan man få blåmärken inne i kroppen?).

Men först ska vi se till så att du ska få komma till utsidan av magen på bästa möjliga sätt och jag hade varit så tacksam om vi i vår blivande lilla familj kunde samarbeta som ett alfateam då. Du och jag och din pappa. En första gemensam resa som nog kommer att bli starten på det mest spännande jag kan tänka mig.

Så lilla, lilla hjärtat, om du inte har somnat nu efter din vanliga morgonvändningsrutin...jag ser så mycket fram emot att få träffa dig och du är välkommen närhelst du är redo.

Din mamma

9 kommentarer :

 1. Ja du vännen, efter de fina orden till ert kommande barn så borde hon/han verkligen bli sugen på att komma ut;) Hoppas verkligen det blir en bra och relativt smärtfri förlossning. När som helst vännen när som helst.......Kramar

  SvaraRadera
 2. Nu är det nära. Så efterlängtad och älskad. Du är en så fin mamma. ( och M pappa) . Ett litet mirakel.

  SvaraRadera
 3. Hej Mia

  Vilka fina tankar du har och jag förstår att ni nu längtar tills den lille skall komma till världen. Även vi tänker mycket på er och längtar också jättemycket.

  Ha en fin dag

  kramar mamma

  SvaraRadera
 4. Koselig å lese...<3 Lykke til nå..! <3

  SvaraRadera
 5. Så nära så nära! Lagom tills våren ska komma med värme.

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 6. Vad fint skrivet!

  Jag som fått tre fantastiska barn vet vad du har att vänta. Så härligt spännande att ha detta framför sig tänker jag. För mig blir det inga fler barn, för gammal nu. Jag hoppas på att få bli en ung mormor :-)

  Magen din är väldigt vacker. Sköt om dig.

  SvaraRadera
 7. Så fint vännen, du kommer att bli en toppen mamma!
  Önskar er all lycka och kärlek! 💙
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Åh så himla fint du skriver!!! Vilken mamma som välkomnar ett nytt litet liv så fint till världen! Det här blir en vacker resa, lika vacker som din underbara blus!!

  Varm kram <3

  SvaraRadera
 9. Åååh, så fint skrivet!! Du kommer bli en underbarn mamma, den lille bebisen kommer få det så bra och vilken spännande resa ni har framför er :)

  All lycka till er!!

  Kramar Bella

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥