tisdag 26 mars 2013

Redo för påskVad konstigt det känns att inte jobba längre!

Ni vet hur man ibland när väckarklockan ringer tänker Ååååååh, om jag bara kunde få somna om, vakna när jag är pigg och sen ta dagen som den kommer istället för att jaga i sig frukost och tuta iväg till jobbet i en minusgradig bil. Och så plötsligt har jag det så. Jag kan somna om och vila min värkande rygg precis när jag vill. Jättemärkligt! Men jag slår vad om att de här första dagarna då kroppen ännu inte riktigt hunnit förstå att en förändring har skett är de ljuvaste och därför njuter jag lite extra.

Igår och idag har jag dessutom haft så fint och roligt besök av mamma. 
Solen har skinit på oss och vi har druckit kaffe, ätit fudge och skrattat och pratat. Vi har klämt på barnresesängar (inte helt imponerad, men vad vet jag), fyndat en sommartunika till mamma och handlat påskris på torget. Vi har helt enkelt gjort sånt som gör en glad! Och nu är påskriset pyntat och pryder sin plats och snart kommer M hem.

SÅ HIMLA FINT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer :

  1. Det låter som en väldigt fint start på din f-ledighet! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Mia! Tack för senast, det var verkligen fina dagar hos dig. Vad fint påskris, det är så härligt med alla färger som hör påsken till. Må så gott, kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥