söndag 9 september 2012

Chicky chicks


.GODMORGON.

Har ni också en lat söndagsmorgon eller är ni igång och fixar?
Jag smög upp tidigt, innan M, för att gå igenom gårdagens foton. Det var hur roligt som helst att besöka Kodevännerna och deras nya hem. Mitt ute på landet, med lada och damm och allt möjligt att upptäcka och fixa. Ett livstidsprojekt enligt dem själva men om det är några som klarar det så är det just de. Att vara hantverkare och ha bra hantverkarvänner har nog sina fördelar när man ska skapa sitt drömboende!

Vi var nog alla lite som barn på grönbete och grabbarna gick på äventyr helt länge innan vi hittade varandra igen. Sen blev det korvgrillning i bästa uteätarstil och precis när vi var klara kom de som vi väntat på....alla hönsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Så himla kul!
Efter att ha flyttat från Göteborg till Kungsbacka känner jag mig lite som en lantis men just igår var det inget snack om att man ändå är en tvättäkta stadsråtta. Helt fascinerade stod vi och spanade och höll tummarna för att den lilla hönan som hoppat upp i redet skulle värpa.

Men idag är det hemmafix som gäller. Höstnesting på hög nivå.
Jag ska sortera om färgerna på hemmets alla tusen kuddar och byta gardiner och sånt.
Sen bara måste vi har mer punktbelysning.
Heja, heja!

A BIENTÔT

5 kommentarer :

 1. Godmorgon!

  Allt väl?

  Vilka mysiga bilder du bjuder på. Verkar vara ett fantastiskt ställe dina vänner har köpt.
  Tänk vad roligt att ta sig an ett sånt projekt.
  Ibland blir jag sugen på att sälja vårt hus och köpa något gammalt att renovera. Men lika fort kommer jag över dom tankarna :)
  Charmigt med gamla hus men skönt med nybyggt.

  Hoppas du får en härlig söndag med fix och don hemma.

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder! Ser ut att vara väldigt mysigt ställe och ja, det ser att vara riktigt på landet. Härligt. Ha en fin söndagskväll. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Så härligt och mysigt lantligt de har, lyxigt att kunna hämta sina egna ägg också.
  Ja nu börjar det kännas höstigt och man blir sugen på att fixa och ändra om hemma. Myyyser med mycket ljus på kvällarna nu, me like!
  Tänkte på dig idag när jag var i Presse idrottshall.
  Ta hand om dig, och hoppas vi snart ses...
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Höns rules! Älskar att ha höns, kommer nog aldrig att vara utan det. Dom är så roliga och sociala! Dessa var verkligen speciella med sned-kamm - hihi!
  Hoppas att du får en fin vecka! kram!

  SvaraRadera
 5. Nämen åh vilka härliga bilder! Landet är verkligen mysigt! Såg ut som om ni hade en riktigt bra dag! Vi hade en fixardag här hemma igår, fick upp hyllor, lampor, griffeltavla & lite klädhängare, så skönt & fint blev det:)

  Ha en fin måndag!

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥