tisdag 11 september 2012

Snyggt

Foton från Tommy Hilfigers hemsida
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jag är trött på böljande sommarklänningar och söta krusiduller.
I takt med att sensommaren mattas av, känns lite mer dressade kläder i varma, sköna material mer rätt. Just nu tycker jag att Tommy Hilfiger har hittat precis rätt stilmix så jag spanar och drömmer och letar alternativ som är något mer plånboksvänliga.

Fast ärligt talat...visst är det ibland värt att köpa det plagg man först fastnade för! Om man väl hittat något som är perfekt kommer allt annat att kännas lite sådär och inte alls lika kul. Stilen är i alla fall fri att sno och det kommer jag lätt att göra!

HA EN FIN TISDAG

7 kommentarer :

 1. Snygga kläder, gillar speciellt den längst till höger! :-)

  SvaraRadera
 2. Snyggt men jag har lite svårt för byxorna när de är så korta. Vill ha hela vägen!

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om byxorna :) På vintern är det ju kallt och då vill man inte ha bara anklar!!

   Radera
 3. Verkligen inspirerande bild! Och jag håller med dig till punkt och pricka. Lider nu när studentekonomin hindrar mig från att köpa så mycket alls!
  Tack för hälsningen om Essie! Det kändes verkligen rätt att skaffa en ny katt. Jag hade ju sörjt Stubben sedan han blev sjuk förra året, gråtit mängder över att han skulle komma att lämna oss när som helst. Så när den dagen kom hade jag bearbetat det ganska mycket. Det blev en stor chock, mycket sorg och smärta men relativt snabbt kunde jag känna att det var ok. Nu mår han bra, det var fint osv. Sedan dök Essie upp och var en perfect match. Hade inte kunnat skaffa "vilken katt som helst". Och det finns ingen risk att man försöker ha henne till att ta Stubbens plats, hon tar en alldeles egen plats med sin stora personlighet! Spännande och underbart! kram!

  SvaraRadera
 4. Riktigt snygga! Jag håller med dig, nu vill man ha nya fina höstkläder:)

  Hoppas att du får en mysig kväll!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 5. Himla snyggt. Gillar verkligen kjolen. Har köpt tyg för att sy en kjol, kanske skulle man satsa på sådana remmar som dekoration?

  Ha det gott!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥