fredag 6 juli 2012

Emma och Klara

Foto: Andreas von Gegerfelt .

HEJ SOMMARPRATARE

Ett säkert sommartecken för mig är när P1 drar igång sin serie sommarpratare.
Först ut var Anja Pärson, bokstavligen. Därefter har det varit en serie sköna underhållare som Klara Zimmergren, David Hellenius och Jo Nesbö. Men senast lyssnade jag på Emma Wiklund, denna kvinna som jag nästan blir avundsjuk på för att hon verkar så klok och stark och modig. Och så är det även med Klara. Hur sjutton gör hon för att få en att skratta trots att hon pratar om livets mindre roliga delar? Bra är dom!

Lyssna: Emma Wiklund

Annars pågår nedräkning tills M hämtar mig på jobbet och vi styr kosan mot Skåneland.
Heja weekends.

5 kommentarer :

 1. Önskar dig en fin helg
  Kram /Linda

  SvaraRadera
 2. Jag älskar också sommar i P1! Gillade kemisten som pratade om kärlek och drogade spindlar men även travtränaren igår, Lutfgi (stavas). Somnade dock innan jag fick höra vad som hade ändrat hans liv. Måste lyssna igen, lät spännande! kram!

  SvaraRadera
 3. Måste lyssna ikapp lite. Norrmannen försökte jag lyssna på men det för jobbigt flr mig som exil-skåning. Trodde att jan skulle prata skandinaviska men icke.
  Ha en skön heög i Skåne!!! Och skulle det vara sådan superrea på Beach house igen så kan du völs lå mig en signal :) kram

  SvaraRadera
 4. Missar alltid det där och tycker det låter så intressant när andra börjar prata om det att jag bara måste lyssna i efterhand!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Visst är det bra! Jag älskar SR-appen med playfunktionen. Ligger i solsängen och lyssnar, perfekt avkoppling när solen skiner. Men alla är inte bra, faktiskt. Tristare röst än Daniel Espinoza, får man leta efter. Somnade efter 5 minuter.

  Kram Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥