torsdag 5 juli 2012

Dansa pausa .... dansa pausa

Bilder: Residence magazine

Lite så känns det som att jag gjort den sista tiden.
Fullt ös och sen paus.

Mycket snurrar och kanske är en stor förändring på gång.
Men det får vi se först om några månader. Om jag inte är för feg.

Men nu hoppas jag att det kommer bli mer och mer paus framöver då man så sakta går in i semestertider.
Officiellt börjar inte min ledighet förrän v32 men jag tänker smygstarta med nån dag här och där och nu till helgen blir det så en tur till vackraste Farhult. Underbart!

Så jag tänker så här...stros i Ängelholm, mat precis när man vill, 70% rea på Beach House som det var förra sommaren. Morgonpromenader på stranden med sol och salt och den där långgrundheten som man som klippig bohuslänning är så ovan vid. Och så en massa lojt bläddrande i sommarmagazin förstås. Det är livet det och kanske kommer jag då att komma till klarhet med hur allt ska bli. För det är faktiskt så att mycket mer än man tror är möjligt.Sen vill jag så gärna tacka er för era kommentarer på förra inlägget om Lucy!
Jag var så himla ledsen och allt har varit lite uppochner. Men nu lyser solen och även om det är så tyst utan hennes ljudlösa tassar, är allt ändå rätt ok. Jag är iaf så rörd över er omtanke. Aldrig kunde jag väl tro att en blogg skulle kunna ge så mkt. Samtidigt har jag lite dåligt samvete över att jag varit så dålig på att svara er. Men jag kommer att bättra mig!

STOR KRAM

7 kommentarer :

 1. Så trist att jag har så ont om tid just nu. Kanske kör ni utan mig, isf ses vi förhoppningsvis i aug någon gång?

  KRAAM

  SvaraRadera
 2. Ha en skön sommar vännen och hoppas vi ses snart!
  Största Kramen från Lotta

  SvaraRadera
 3. Så är det.. känner själv att jag är i en liten paus just nu.. fram tills på tisdag när vi får nycklarna till vårt nya hus. Allt som rör sig i min hjärna nu är nedräkning...

  Men du.. 70 % på beach house, där fick du mig att haja till och läsa om det tre gånger. Det låter väldigt överkomligt med 70 %.. får kolla upp var Ängelholm ligger.. :)

  kram /iris

  SvaraRadera
 4. Åh ska ni till Farhult i helgen!!! Och så är vi i Göteborg .... Vi får försöka att få till en helg där nere snart. Kram

  SvaraRadera
 5. Låter bra tänkt, tycker jag! Man kan ju njuta av sommaren även om man har ett tag kvar till semestern:)

  Ha det bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Va spännande att se vad som händer framöver:) Njut av sommaren i massor tycker jag!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 7. Du ska inte ha nåt dåligt samvete, vi alla svarar/läser när vi kan/hinner/vill. Det är ju det som är så bra med en blogg . Ta den tid du behöver med tankarna på Lucy och annat spännande. Jag blir nyfiken :) Tror på dig, det mesta är möjligt om man vill.
  Var i Göteborg idag och rea-shoppade. Köpte en tröja på Peak som heter Lucy. Tänkte såklart på dig då. Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥