lördag 28 april 2012

Market 29


När jag för några veckor sedan var i Haga i Göteborg gjordes ett stopp i superfina, habegärfarliga butiken Market 29. Den här nyfikna lilla rackaren fick följa med hem och nu pryder han soffbordet. Fin så.


GODMORGON

Jises, vad jag älskar att få sova ut och att vakna sin egen säng till ljudet av små kattassar mot det morgonsvala trägolvet. Eller av solen som kikar in och killar en på näsan så att man nästan nyser.

Idag blir det träning eller långpromenad och kanske en lunch inne i Kungsbacka. Sen känns det nästan som att det är dags för grillpremiär. Eller vad säger ni? Efter senaste dagarnas skyfall är altanen ren som en barnrumpa och jag bara längtar efter att få känna grilldoften från hemmagjorda burgare med chevreost, äpple och morötter. Mums!

.ha en fin dag.

5 kommentarer :

  1. God morgon! Grillat = supergott (och nyttigt)så det varan blir det mycket av framöver. Market 29 ska jag absolut kika in i nästa gång jag är i Göteborg. Kul med tips på mysiga affärer. Ha e gó lördag! Annelie

    SvaraRadera
  2. Låter fint! Ha en underbar lördag!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Toppen väder idag så det blev grillkorv på altanen. Lovely!

    Ha en toppen helg!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  4. Mmm precis sådant älskar jag med! Och pennan är så cool! Var har du den?
    kramen!

    SvaraRadera
  5. Låter som en lika skön dag som min :)

    Tack för ditt mail om translate-knappen, ska se om jag orkar ta tag i det idag eller om det blir mer slötittande i tidningar istället..

    KRAM

    SvaraRadera

Jag blir så glad för din hälsning ♥